Balyanaakannesiii Kızlar doğum yapalı 36 gün oldu bu 2.mastit oluşum ben neyi yanlıs yapıyorum böyle oluyo acaba her iki göğsümüde emziriyorum serumla antibiyotikle sürekli böyle bi döngüye giriyorum🤦🏼♀️
elis-eymen Balyanaakannesiii evet bende 2 kere atlattım. 2. cocugum ilk defa böyle bişe yaşadım ateş titremeye acillik oldum ne lanet bişeymiş. Şükür şimdi olmuyor tam ememiyorlar gögüsler dolu oluyor. Birde doğru emzirme pozisyonunda yaşamadım komple memeyi verdim yani ucunu emerse hem yara hem mastit olabiliyormus
Ozge8_ Balyanaakannesiii bende de olmustu sıcak havluyu gögsüme koya koya elimle masaj yapıp birde lahanayı haşlayın gögsünüze ılıkken koyun
Dmlaemre Balyanaakannesiii kız ben 4-5 kere olmuşumdur artık bıkmıştım çok sütüm vardı emsede çare olmuyordu. En iyi gelen şey sıcak su ve masaj. Kasenin içine dayanabiliceğim kadar sıcak suyu doldur göğsünü sok bekle sonra masaj emzir bak nasıl rahatlıyorsun denendi onaylandı ☺️
Balyanaakannesiii Almondeyed sağdıkca çoğalıyo emerken boğuluyo gibi oluyo napcamı sasırdım hiperlaktasyon için yatarak emziriyorum bebeğim sık sık emiyo rabbim kimseye yaşatmasın ateşler içinde yanıyorum yardım edicek kimsemde yok cevremde bitik durumdayım🤦🏼♀️
Balyanaakannesiii elis-eymen malesef göğüs areolam cok büyük tam alamıyor kahverengi kısmı cok illet bişey kemiklerime kadar ağrıyo her yerim
elis-eymen Balyanaakannesiii keşke alabilse iltihap falan da olmaz. 1 aydan sonra biraz daha kuvvetli emiyorlar süt bırıkmez. Benimki birde tazikli geliyordu boğulur gibi cok zordu 2 aylıkken düzeldi. Ama tek başına olucak iş değil annemle teyzem 2 gün baktılar kalkamadım. Yardım alabileceğiniz birileri olsa dinlenirdiniz en önemlisi o.
Balyanaakannesiii Dmlaemre bunuda denicem mutlaka canım yanıyorum resmen ates icinde sütüm cok benimde aynı durumda boşaltamıyor sanırım 🤦🏼♀️
edizveuras Balyanaakannesiii instagramda emzirmee.hemsiresi ' ni takip edin adı tuba. Ona yazın durumunuzu anlatın derdinize derman olur inşallah. sayfasında geçtiğimiz gün mastiti anlatıyordu.
LadyBugg Bende sürekli oluyordum . Artik tamamen bebegimi yatarak emziriyorum. Yatarak emzirdigimden beri hic olmadım. Sizde bir deneyin isterseniz.
LadyBugg Balyanaakannesiii bende ilk başta yatarak emzirmeye cok zorlandım. Ama inanın alışınca oyle rahat geliyor ki. Goguslerinizde rahatlıyor, bebekte sizde daha rahat ediyorsunuz.