677687 27 günlük bebeğim uyku düzenini nasıl ayarlayabileceğim çok dengesiz uyuyor bir düzene nasıl girer 🙋♀️
tazeannee_ 677687 27 günlük bebeğin uykusunun düzene girmesini beklemeyin daha yeni adapte oluyo dünyaya annesi
Snowglobe 677687 40 hatta 2 ayı geçmesi lazım size ve dünyaya alışması için. Şuan gece gündüz kavramı bile yok onda
tazeannee_ 677687 kendimi kısıtlamadım herseyi yedim🤭 Aklıma getirmedim şu bu gaz yapacak diye ama 1 ay boyunca aklıma geldikçe kimyon içtim
Buketpoyraz 677687 girmez 😂 biz 3+3 aylığız, gece uykusunu ilk doğduğundan beri 9 da uyur 12 de kalkar 2-3 gibi kalkar 5-6 gibi kalkardı. 2-3 haftadır gece aniden uyanmayı kesti kendi ayarladı gündüz uykusu hâlâ düzensiz 🥲
Klymeneninatlasi 677687 4 aya kadar pek oturmaz düzenleri ☺️ Daha çok küçük annesi ☺️ Kendini senin karnında sanıyor daha ☺️☺️ Sabah 6da uyuduğunu bilirim ama geçiyor o günler ☺️☺️☺️
Cansu4401 677687 canım çok çok erken sakın başlama böyle biseye 4 ayda başlaya bilirsin daha bebeğin çok küçük atak dönemleri olacak belki erken diş başlangıcı olacak 4 aylıktan sonra bebeğinin durumuna göre ayarla benimde kızım üç aylık şuan dış başlangıcı var 4 aylıktan sonra basliycam