Elifiminannesii Arkadaşlar bebegim 8 ay 10 günlük devam sütlerinin hepsini denedim içmiyor. Anne sütünü de birakti tamamen ek gıda dan baska bisey yemiyor keçi sütü icin daha erken mi ?
Utkucan Elifiminannesii vermeyin çocuğa bir faydası yok zaten sütün sonra başka sıkıntılarla uğraşırsınız
Kiziveannesii Mama neden kullanmıyorsunuz süte en erken 2 yaş öneriliyor çünkü sindirmesi çok sor gerçekten
Elifiminannesii Kiziveannesii mama kullanıyorum devam sütünü ona karıstırıp veriyorum ama yetmez diye düşünüyorum o yüzden sordum.
Utkucan Elifiminannesii devam sütünü nasıl mamaya karıştırıyorsunuz yani mama zaten sütten yapılan bişey su ile yapmanız gerekir
Tugce Elifiminannesii bebeğiniz kendini korumaya almış. Mamayı anne sütü ile bile yapsanız doğru değil. Devam sütü ile de yapılmaz
Firdevs167 Elifiminannesii mama kaynamış ılımış su ile yapılıyor zaten. 8 aylık bebeğe inek sütü keçi sütü verilmez
Sozzymom2 Elifiminannesii keçi sütü bildiğim kadarıyla tüketilmesi sakıncalı taş falan yapıyor diye biliyorum 😏