Eslemsura sabah uyandıktan sonra kahvaltı yapıyoruz sonra kızım oynarken ben ev toplamaya çalışıyorum rutin işlerimi yapıyorum o da bana yardım ettiğini sanıp daha beter karıştırıyo😅 birlikte dans ederiz kitap okuruz spor yapmaya çalışırız. Öğle yemeğini yerken durmak istemediği için 360 tvde aileler yarışıyor programı var onu açıyorum “bak seni alkışlıyolar” diyerek yemeğini yediriyorum. Öğle uykusundan sonra 10 dk bile olsa dışarı çıkarız hava alması önemli. Hava güzelse parka gideriz benim canım çıkar o ayrı:) dönüşte alışveriş yaparak geliriz. Yapabildiğim kadar yemek yapmaya çalışırım o da yanımda olur genelde. Sonra tekrar oyun yakalamaca ya da bildiğin güreş🤦🏻♀️ Tvde müzik açıyorum ama ekrana balık, kuş veya manzara görüntüsü koyuyorum. Gün içerisinde max. 10 dk kızımı mama sandalyesine koyup önüne meyvesini koyuyorum ve eğitici şarkı açıyorum( miniyo gezegenler veye dinazorları çok sever) çünkü benim de deşarj olmaya ihtiyacım var kahve ve sigara içiyorum ama dediğim gibi en fazla 10 dk bakar ekrana.