Derya58 5 aylık oğlum ateşi 38.9 Lara çıkıyor üzeri ince calpol veriyorum bazen korkuyorum çok yüksek mi düşmesi için ne yapmam gerekir grip oldu şükür enfeksiyon yok
mummy Derya58 çok geçmiş olsun ılık su ile eklem yerlerine kompres yapabilirsiniz ama ateşi yüksek Dr a gitseniz daha iyi olur
cankuzularim Derya58 ayaklarının altına limon sürün calpol u tam saatinde verin imkanınız varsa hastaneye gidin atesi baya yüksek
3_bebeli_ana Derya58 merhaba oğlunuz nasılsın oldu dün geceden beri kızımın ateşi var soğuk kompres uyguladık calpol verdim şimdi yine biraz vardı ateşi emzirdim kustu uyudu şimdi ne dedi doktorunuz
Derya58 3_bebeli_ana boğazında hafif kızarıklık var dedi burun akıntısı hapşırmaya başladı dün gece yine ateşi vardi bu gece iyiydi şükür
Derya58 3_bebeli_ana ilk ateşi çıktı grip baslangıcıymış korktum enfeksiyon fln var diye de yoktu şükür ateş sonradan gribe çeviriyor bir iki günde öyle olup geçiyor
momy_16 Derya58 Bizde Aynı seyi yaşadık fitil vecalpol kullandık sık sık mama verdm boğazı icin toparladı
3_bebeli_ana Derya58 Yaa geçmiş olsun ben dıştan şüphe ediyorum büyük ihtimal dışımız çıkacak ilk dış çok zorlu bir süreç geçiyor bizim için
3_bebeli_ana Derya58 allah korusun onları Rabbım emanetler 😔 keşke onlar hasta olmasam hep böyle dua ediyorum onlara değil bana ver allahim diye içim gidiyor