Tugba07eylul Haritasız xioami robot süpürge kullanan varmı evimde Wi-Fi yok bide uygun onu alaşım var nasıl ?
Kadifemsii Tugba07eylul robot süpürgem var haritasız yaklaşık 1 yıldır toplasan 4 kere çalıştırmışımdır. Philips’in şarjlı dik süpürgesi var bende onu kullanıyorum çok memnunum sanırım kendim süpürmeyince içim rahat etmiyor . Benimki amelelik 😬
Gizoooo Tugba07eylul Nave S8-01 Robot Vacuum Cleaner Mop Akıllı Robot Süpürge ve Paspas https://www.hepsiburada.com/nave-s8-01-robot-vacuum-cleaner-mop-akilli-robot-sprge-ve-paspas-p-HBCV0000044VGH?magaza=webdetech&url_src=ios-product-detail bu al canım fiyat olarak uygun ve süpürmesi gayet iyi ben gırgır gibi olsa yeter kafasıyla aldım iyiki almışım diyorum xaomi pro kullanan arkadaşım var benimkinden farkı yok dedi. Kutusunda haritalandırma özelliği var yazıyor ama denemedim zaten telefondan doğru düzgün çalıştırmıyorum kumandadan çalıştırıyorum silmesini hiç denemedim ama rapot süpürgenin silme özeliği genelde iyi olmuyormuş. Aynı zamanda bende şarjlı bekonun süpürgeside var ama bebekle süpürge yapmak çok zor oluyor. Yatak altı koltuk altı hepsine giriyor kolay kolay takılmıyor xaomiler takılıyormuş sandalyeyi vs kaldırman gerekiyormuş. Ben temizlik yapıyorum sanıyordum ama aslında ev hep toz içindeymiş😅. Yatağımın altı çok toz olur mesela baktım tertemiz zaten evi sildiğimde farkı anladım
KATRE_ Tugba07eylul bizimde de wifi yoktu eşimin telefonuyla kayıt oldum kendi wifime bağlandım evde supurgeyi calistircagim zaman wifiyi acmam yeterli oluyordu 😄 cok memnunum kesinlikle tavsiye ederimm..
Deletedmom5284 Anneme haritasız aldım memnun, bende haritasını hiç çalıştırmıyorum valla öyle basıyom tuşuna heryere gidiyo
Deletedmom5284 Tugba07eylul evet valla gün içinde devamlı çalıştırıyorum hiç boş bırakmıyorum şarjı az bişey dolsun hemen açıyorum en azından toz ve kırıntı olmuyor silerken bile fark ediyosun kir çıkmıyo
Aysenur-Goktug Gizoooo yaa bu benimde aklıma yattı ne zamandır kullanıyorsunuz acaba fiyatı ve yorumlari çok iyi
Gizoooo Aysenur-Goktug 3 ay oldu canım kesinlikle tavsiye ederim boşuna çok büyük paralar vermeye gerek yok. Haritalama özelliği olunca daha iyi oluyormuş ama ben bu haliyle memnunum başlatıyorum ileri geri yapa yapa her yeri süpürüyor