Kaders Kızlar bnm oğlum 3 bucuk aylık gece 11-12 de yatıyo sabah 5 bucuk 6 da kalkıyo aralıksız uyuyo sizin Bebişlerin uyku durumu nasıl 😊🙃
Bebegim_ben Kaders benmkide 2 ay 22 gunluk bizde de aynı durum.var ama.benm bebegim gunduz hic uyumuyo bence yorgun dusuyo artk uyuyo
EsrAlp Kaders benimki de 3 ay 19 günlük akşam 7de duş alıyo 8de uyuyo 6 da kalkıyo ama gece 3 5 kez emmeye kalkıyor 🥰
Ert15nagi2019 Kaders canm benm bebegmde 3 aylik , guxduz 1 er saat uyuyo arada ,aksam ise 8 de yatip 5 saat araliksiz uyuyodu ben doktora sordum bu kadar uzun yatiyo diye uyandir doyur tekrar yatir demsti o kadar uzun ac koyma demsti
[silindi] Kaders bızımkı calar saat gıbı sabah 10 da ayakta 😂aksamda 11 gıbı uyuyo gece 1/2 kalkıp emıyo uyuyo
Bebegim_ben Kaders hele dün gunduz canm resmen uykusuzluktan gözleri kızardı toplasan 1 saat uyumadi gece 11 de pes etti artk
Kaders EsrAlp bnmkinin uykusu 2 bucuk aylıktan sonra değişti canım oğlumda kalkıyodu 2 saatte bir bazen saat bası ama 3 Aydan sonra uykusu düzene girdi 6 saat uyuyo kalkmadan 🙃
Senayyy EsrAlp msşaAllah ne güzel benimki gündüz doğru düzgün uyumuyor gece de bir iki gibi uyuyup sabah beş altı da uyanıyor ve saat 1” na kadar saatte bir uyanıyor 🤦♀️
nes90 benim kizimda 3 ay 8 gunluk 8 den sonra uyuyor bazen iki kez bazen gece 12 de emip sabah 5.30 hibi kalkiyor ama hep ik mik yaptigi icin ben uyuyamiyorum 😁
Kaders nes90 benm oğlumda kakasınu yapamadığı zaman uyurken cok zorlanıyor ıkınıyo Doğru düzgün uyuyamıyor canım
Kaders Ert15nagi2019 ben sormadım doktora ama doktor kilosunu iyi buldu acıkınca uyanıyo 7 SInde 4 aylık olcak 7 kilo
Kaders Bebegim_ben arada oluyo canım öyle ya valla Benim oğlanda geçen gün aynisini yaptı 1 saat uyudu sonra gece bi uyudu kalktı 6 bucukta
Ahsenimltm Kaders benimkide 6sinda dort aylik olacak be de 2aydan beri uyandirmiyorum bazen 4 bazen 6 saat uyuyor bu ay yarim kilo aldi ama😔kimisi uyandir diyo kimisi acikinca uyanir uyku duzemi olussun diyo
Kaders Ayse92 canım ben önce emzirip ardından mama veriyorum emZirıp arkasından mama veriyorum 6 da falan kalkıyo sonra sadece emziriyorum öğlene kadar sonra bida meme+mama gidiyorum
Ayse92 Kaders hııı demek ondan sürekli uyanmadan uyuyor mama tok tutuo benm kızım bugün 3 aylık oldu emziriorm sadece en fazla 4 saat uyuyo