Glcankryyldz 2 buçuk yaşındaki oğlumu tuvalete alıştırmaya çalışıyorum fakat gece çok sıkıntı cekiyorum sizce ne yapmalıyım önerileriniz nedir
Sarikuzumalp Glcankryyldz gece ben 1 hafta bez bağladım kış ayındayız kaçırıp hasta olmasın diye birde zaten gece çok çiş yapıyor en azından tutmayı öğrenene kadar diye bağladım sonra tutmayı öğrendi.
Tecrubelianne Glcankryyldz ben bez baglaniyorum gece ve sabaha karsi tuvalete kaldiriyom bazen agliyor bazen usluca kalkip yapiyor
CatBoy Glcankryyldz Gece de bez bağlamayın kafa karışıklığı yaratır. Yatağa muşamba ve Alez kullanın mutlaka. 6 ay oldu öğreteli hala gece 2 kez kaldırırım tuvalete.
GiybetReis Glcankryyldz bi tanıdıgım gece , bebeği uykudayken caktırmadan bez baglıyor sabahta kızı uyanmadan kalkıp hemen bezi cıkarıyordu ama tabi yazdı bez takıp cıkarmak bebek uyurken daha kolay oluyor kışın daha zor olur
Glcankryyldz CatBoy uzmanlarda çok tavsiye atmiyor bez bağlayarak yatırmayı ama oğlum aşırı inat ve uykusu çok ağır gece kaldırdığımda çok ağlıyor gündüz yaparken korkmuyor ama gece yaparken korkuyor çok uğraştıracak gibi görünüyor
Tecrubelianne Glcankryyldz yani kaldirmak lazim biz bile kalkiyoruz tuvalete gece boyunca tutamaz o kadar uykusu agirsa uyyunca bez bagla sabahta uyanmadan cikar