Esraogey Doğumdan bir hafta sonra gidip kontrol olmuştuk dün bir aylık olduk ama doktor gelin falan demedi sarılığı falan da vardı ilk zaman ayını doldurunca kontrole mi gitmek gerekiyor biri beni yönlendirsin doktorlara kaldıysak ayvayı yedik demektir 😰
Kuzumveben Esraogey her ay gitmelisiniz doktor kontrolune doktor sizi aramaz siz her sy kontrolunde onceden o gune randevu alip gidin kilo boy ve gelisimine bakar doktor ki sarilik devam ediyormu hala bizimde yenidogunda sarilik vardi biz 3 gun sonra gitmistik kontrole
Jelibon Esraogey bence götürün ben her ay götürüyorum. Sağlık ocağı boy kilo baş ölçüp gönderiyor çünkü.
Ebruguslu Esraogey evet her ay gitmelisiniz. Bana da.soylememisti doktor. Genelde ben soruyodum.ne zaman gelmeliyiz.diye.
kubraer Esraogey ben her ay götürüyorum kizimi devlete ustelik genel kontrol deyince bakiyo doktorumuz 1.ay götürün tabi kilo Durumu nasil bakip degerlendirsin
AsyaEE 5.aydayız her ay götürüyorum kontrole boy kilo baş ölçümü yapıp muayene ediyor gelişimi ile ilgili bilgi veriyor Dr umuz
Smrenes İlk aylarda her ay kontrole gitmelisiniz bu 6.aya kadar falan geçerli genelde özel de doktorlar diyor ama devlet pek söylemez kilo sorunu vs.olmazsa sarılık sorunuz olduysa mutlaka gidin..