Minkpndam Ben yaptırcam bu yaz kızım şuan 4 aylık biraz daha büyüsün hemen yapcam 🙃 bu hafta ipek kirpik randevum var 😍
ikiogulannesiii Minkpndam ipek kirpik ne zamana kadar kullanılıyormuş sordunuz mu bi de fiyatta nasil anlastiniz acaba 😊
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi pelinburak1502 Bende gidersem Eylül Öztürk Tuzla şubesini istiyorum. Ama kalıcı mı? Çok acıyor mu? Yeniletmek istemedim diyelim. Kendi kendine silinip gidiyor mu?
pelinburak1502 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ben aynı anda kalıcı eyeliner ve pudralama yaptırdım gözlerim daha çok acıdı. İşlem esnasında bayağı acıyor. Sonrasında çok bi ağrı kalmıyor. Benim kaşlarımda açılma oldu yazın birdaha gitmiştim o zaman bana yapan kız dedi ki ’istediğimiz zaten tam böyleydi ilk başta çok koyu olması çok normal birde ten durumuna göre de işlem süresi değişiyor
ikiogulannesiii Minkpndam 1,5 ay sonra gorüntüsümü bozuluyor dökülmeye mi başlıyor ? Etkisinin gectiğini nasil anliyoruz
Teacher5834 ikiogulannesiii Hayır hiç uyarma olmadı. Ama 2 seans gittim tutmadı boşuna onca acı çektim gittiğim merkez de öyle güzel isim yapmış yerdi