PelinleGunler Bebeğim 2.5 aylık gaz damlası olarak Sub Simplex kullanıyoruz. Ancak çokbir faydası yok gibi geliyor. Önerebileceğiniz farklı marka var mı kızlar?
Zeynep4646 PelinleGunler bebekten bebeğe değişiyor bizde bir çok damla kullandım bir işe yaramadı en son sap simplex ise yaradı sizde deneyin damlaları
Sahinnnn PelinleGunler her bebek farklı deneyerek bulacaksınız biz kaç çeşit denedik en son nurse harveys iyi geldi sizde deneyin
Sahiniimm38 Denemeden bilinmiyor malesef ilk metsil sonra nurse hayvers sonra sap simpleks kullandım yine aynı sonuç.
Fatosahinibrahim27 Sahiniimm38 maflor kullanıyoruz günde 2 kez gazını çıkarıyor Ama bizimki çok gazlı azda olsa faydası oldu yani
Sahiniimm38 Fatosahinibrahim27 artık ümidimi kestim açıkçası başka birşey almayı düşünmüyorum yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.🌸
Ozlemcn Bütün damlaları kullandık. Hiçbiri kesmiyor. İlk deneyince sanki etkili diyip sonra yeniden bir arayışa girdik biz. Biz mama değişikliği ile durumu çözdük. Mama meme gidiyordu. 3 ay bitince zaten gaz sıkıntısı olmuyor.
PelinleGunler Dün metsil aldık arkadaşlar. Bence ayda bir gaz damlası değişikliğine gidilmeli bu benim fikrim tabii. Metsil dün iyi geldi bayağı gazını çıkardı ve bugünde kakayı yaptı