mina00 Kullandınızmı hiç? Aslında kılolu degılım, spor yapıyorum aylardır, 15bın adım, 2l fazla su, korse kullanıyorum ama alt karnım var azıcık sezaryenden sonra ne yapabılırım
3_bebeli_ana mina00 benim komsum kullanıyor 😬😂 tövbe yarabbim kadın tuvaletten çıkamıyorum bağırsakları güzel çalıştırıyor diyor ..fazla yediği zamn falan içiyor onu 🙈🤷♀️
pogacayanakli_aylamm mina00 ebru şallinin vidolarindan bakil yapmistim. Cok ise yaramisti. Bi nevi karin egzersizi gibi bisey
mina00 pogacayanakli_aylamm zahmet degılse tam olarak hangı vıdeosu soyleye bılırmısınız, bende saten gunluk olarak gobek erıten egzersız yapıyorum
pogacayanakli_aylamm mina00 youtubeye ebru şalli ayva göbek egzersizi yazin. Orda cikan kirmizi tişörtü video zaten yaziyor farkedersiniz
Sezinnur Ben kabızlık için almıştım. Bir kere içtim ise yaramadı..ama fayda görenler olmuş. Duyduğuma gore. Nasıl kullanacağını bilen varsa denemeye devam etmek istiyorum.
mina00 Sezinnur ben hıc denemedım merak edıyorum, form cayı kullana bılırsın kayısı ve kıraz sapı fayda edıyor kullanmıstım
busra_tarkan_47 Açlık otu fena bişey akşam uyumadqn önce içiyorum. Sabah karın ağrısına uyanıyorum butun gün tuvalette yatıyorum🤣🤣🤣
busra_tarkan_47 mina00 Uyumadqn önce 200 ml kaynar suya bir avuç ekliyorum. 5 dk demleniyor içiyorum.sabah ilk işim tuvalete gitmek oluyor.🙂ve bütün gün çıkmıyorum abartmıyorum 10 kere girmisligim var. öğün mesela bir yere gitmiyorum 🤣🤣🤣kilom 73
mina00 3_bebeli_ana ben haftada 2 kereden fazla zarar dıye duydum, kullanmak ıstıyorumda korkuyorum mıdemı bozar fazla dıye 😂
3_bebeli_ana mina00 valla o her gün yapiyir 😂🙈 bazen oturmaya gidiyorum tuvaletten çıkamıyor jhjajha Bende başlayacaktım normalde ama 3.ye hamile kalinca hayaller suya düşmüştü nasipse 1 2 ay sonra düşünüyorum
mina00 3_bebeli_ana Allah bagıslasın, yok her gun zarar oyle seyler bagırsak tenbellestırır dıye okudum
mina00 busra_tarkan_47 😂ay bende denıycem ya acaba nasıl olurum kac gramlık yetıyor haftada 2 kez kullanmaya
busra_tarkan_47 mina00 yani aktara sorsanız sizi bilgilendir. Ama sürekli kullanmayın bunyeniz ona alışır onu bırakınca tuvalette gidemessiniz kabız olursunuz yani ben 1 hafta boyunca kullandım bıraktıktan 5-6 gün gidemedim şimdi haftada bir içiyorum zaten 2 gün tuvalette geçiyor gününüz🤣🤣🤣
mina00 busra_tarkan_47 trendyoldan almayı dusunuyorumda aktardan degıl ay evetya bu konuda okudum en fazla hadtada 2 kez ıcmek gereklı, bende dogadan form kullanmısdım tum hafta sonra zor oluyodu 😂