Aranız da erken Doğum yapan var mı kızlar 30+5 de Doğum yaptım 5 gün önce bebişleriniz kaç gün küvez de kaldı neler yaşadınız bu süreçte
DidemYldrm 32 haftalıkken doğum yaptım 12 gün kaldı canim
DidemYldrm 32de yaptım dogumu 21 gün küvezde kaldık
DidemYldrm ilk olarak oksijen için sonra emme refleksı zayıf dıye kaldık günde 2kez görmeye gittik şimdi 5 aylık oldu maşallah kızıma zordu onsuz olmak ya cıkınca biberona alıştığı için emmedi sağıp verdim sürekli şimdi mama kullanıyoruz
33+5 de Doğum yaptım. 2225 kilo doğdu oğlum. 13 gün yenidoğan yoğun bakımda oksijen tedavisi gördü. Şimdi 45 günlük olduk. Allah’ıma şükürler olsun iyiyiz.
Gamzecik35 benimde 30+5 de doğdu canım ciğer geliştiricilerinin hepsi vurulmuş şekilde doğdu doktor durumu iyi gidiyor dedi bakalım benim miniğim ne zaman çıkıcak
DidemYldrm sağlıklı bi şekilde çıkacak annesi sen hiç merak etme. Çok iyi bakıyorlar hastanede. Üstelik biz ciğer geliştirici vurulmamıştık
Gamzecik35 ben tüm dozlarımı vuruldum canım 3 günde beklediler etkisini göstersin diye inşallah sağlıkla gelir evimize
DidemYldrm bende yatışımı yapınca vuruldu iğneler
32 haftalıkken dogurdum normal dogum oldu bebeğim 12 gün Yenidoğan ünitesinde kaldı ciğerleri pek gelişmemişti inliyerek doğmuştu zaten solunum tedavisi aldı kızım sonra değerleri normale gelince çıkarttık
Bende 32 haftalık doğum yaptım. Ayni sekilde ciger geliştirici vuruldu dogumdan önce 1640gr doğdu 28.günde taburcu oldu şimdi 33 günlük. Cok şükür herşeyi iyi hepsi iyilesiyor çok daha düşük haftalar vardı taburcu olan. Onlar o kadar güçlü bebeklerki hemencecik toparliyorlar :)
Edanisman inşallah Benim kuzum da tez zamanda eve gelir 1 hafta oldu bu gün tam durumu iyi dedi doktoru çok şükür 4 gündür sadece burnundan oksijen alıyor böyle devam ederse fanusa hava vericez dedi kilo almaya da başlamış çok şükür Rabbim hepsini korusun 🙏
DidemYldrm sonra fanussuz deneyecekler eğer 2 gün apnesi olmazsa başka sorunda olmazsa çıkarırlar kuzum tez zamanda
DidemYldrm Maşallah :) az kalmis inşallah ama doktor bize bu surecte bi sure kilo alip verir demisti sende de oyle olursa endiselenme sonrasinda hep kilo aliyorlar oksijen gecislerinde biraz yoruluyorlarmis çünkü
MelikeBayndr
BanniCici Her yerde açıp emzirememekten korkuyorum dışarda en azından mama verim rahat edim diye aldim
Edanisman kilo verdi canım 1 hafta doktor dün artık kilo almaya başlayacak dedi inanmamıştım bu gün de kilo almış artık böyle devam eder dedi doktor inşallah da devam eder
DidemYldrm doktor oyle dediyse devam eder canım kiloda almaya başlayınca çabuk toparliyorlar :) hayırlısıyla bir an once sağlıkla gelsin evine evladin:)
33 haftada doğdu 1475 gr olarak 29 gün küvezde oksijen almadan kaldı. Şu an 3.5 aylık muhtemelen 4500 olmuştur
Edanisman amin canım inşallah 🙏