HaticeClk Bugün bizim 5. Günümüz eşim tekrar test verdi yine pozitif çıktı ama kendisinde hiç belirtti uok kalmadı bebeğim oldu dün kovid sadece sizce bu testlerin yanılmq payı oluyor mu başından geçen varmı
Deletedmom_101 HaticeClk yani karantina bile 7 gün sürüyor neden 5. gün verdi ki o yüzden pozitif çıkmıştır
Nscaslan34 HaticeClk oluyor ben negatif ciktim ama tomografide pozitif olduğum belliydi akciğerlerde görünüyordu karantinaya aldım kendimi ama yasal olarak karantinada değildim. Hastalığın başlangıcında boğazda iken pozitif çıkıyor sonlara doğru negatif oluyor aşağı indikten sonra
Mommysharkdoodoodoodoo HaticeClk Hayır sanmıyorum biz şu an covidiz ve çok öncesinde başladı. Hiçbir belirtimiz yok. Oğlum covid olmuş ondan bize bulaştı. O faranjit gibi geçirdi bizde bir şey yok ama eşim bir gün ateşlendi sabahına gayet iyiydi. Bu yüzden test vermişti zaten üstünden 5 gün geçti hala iyiyiz.
BugsBunnyy Nscaslan34 merhaba 🙈 evet ya ama iyce saçma bir yere gidiyordu iyi oldu aslinda bazen ne desen anlatamiyorsun farkli yerlere cekiyorlar🤗
Nscaslan34 BugsBunnyy ya evet öyle oldu post silinince diyorum acaba isimleri neydi bi seninki kalmış aklımda 🤣 beni savunduğunu hatırlıyorum ondan heralde. Tanımadığımız insanlarla kavga eder hale geldik valla🤣 post kapanınca bi boşluğa düştüm sanki
Sevilaylaylayyy HaticeClk bence var bi akrabam %100 kovid olmasına rağmen testte çıkmıyodu tahlilerde falan anca çıktı
BugsBunnyy Nscaslan34 😅 ben hic aklimda tutamiyorum ya isimleri anca foto varsa aslinda yorumunu yapacaksin snr isteyen istedigi yazsin ne gerek tanimadigin insanlarla tartismaya 😅 ama insan istiyorki mantıklı dusunsun🙈
efelettin Sezeryan Doğumdan 1 gün önce kovid testi istedi doktorum. İlk yaptırdığım pozitif aynı gün ikinci yaptırdığım negatif çıktı 😂