NeverGiveUp 16 aylık oğlum amipli dizanteri olmuş. Doktor antibiyotik yazdı 2 gündür kullanıyoruz ama ishal geçmedi hala. Ne önerirsiniz kızlar sürekli patates haşlama pirinç lapası vs yediriyorum günde 5-6 kere kaka yapıyor poposu hep pişik ☹️
ikizerkekannesi NeverGiveUp amipli dizanteri ben geçirmiştim kan yapıyordum antibiyotikle kan kesilmişti ilacı biraz daha kullanın sonra doktorA tekrar sorun bence çok geçmiş olsun
gibicibicis NeverGiveUp benim kızım dizanteri rota değildi tahlilleri temiz çıkmıştı başka hiçbir şeyi yoktu ama nedeni belirsiz şekilde 15 gün süren ishali olmuştu yediği içtiği iyi gelmemişti başta doktor rahatsızlığı yok diye ilaç vermeyi tercih etmemişti gecmeyince reflor vermişti o iyi gelmişti isterseniz doktora sorarak alıp kullanın ayrıca muz da yedirebilirsiniz
pogacayanakli_aylamm NeverGiveUp benim 12 aylik bebegim covit gecirdi. Ishaldi unde 5 6 kere yalardi. Doktor maflor damla onerdi. Ondan verdim gecti. Doktora sorup kullanin isterseniz vok ise yaradi
ikizerkekannesi NeverGiveUp evet sürmüştü diye hatırlıyorum baya perhiz yapmıştım sonrasında bağırsaklar çok hassas oluyor 20 yıl geçti ama hala bazı şeyler dokunuyor ben hastahanede yatmıstım ilacı 1-2 gün kullanıp ishalim azalınca kan bitince çıkarmışlardı