1anne2bebek Merhabalar anneler çok sık mantar enfeksiyonu oluyorum temizliğime dikkat eden birisiyim ama neden sürekli beni buluyor anlam veremiyorum. Travazol krem kullanmaktan bıktım başka ne yapabilirim ?
Deletedmom6262 1anne2bebek fitil var eczacıya söylersen verir. Bendede hiç geçmez ayağımı sıcak tutmayınca da oluyor intim gel kullaniyormusun canım
EczEsra 1anne2bebek vajinal florayi düzenleyen probiyotikler var onlardan kullanmanız gerekiyor hastalara hep önerdim hepside çok memnun kaldı 😊
1anne2bebek EczEsra eczacı hanım çok mutlu oldum cevap yazdığınıza ☺️ Direkt alabiliyor muyuz yoksa muayene sonrası doktorun mu yazması gerekiyor ?
EczEsra 1anne2bebek direk alabilirsiniz eczaneden. Ne demek rica ederim 😊 NBL Gynobiyotik öneririm çok iyidir
Deletedmom6262 1anne2bebek aaa ben 2 günde etkisini görüyorum onlarin kullandığı iyi değildir belkide
1anne2bebek esraesra46 market sirkesinin faydalı olacağını düşünmüyorum ama ev sirkesi bulabilirsem denerim
Banaannede 1anne2bebek yadigarsosa diye bi eczacı paylaştı bi kaç gün önce. Her gün küldunuza 1 damla niloya yağı damlatarak çözebilirmişsiniz 1
GokSuM 1anne2bebek candida diyeti diye bir şey var bi bakın mutlaka. Vücuda mantarı besleyen şeker gibi yiyecekleri almıyorsun. Bende çok faydası oldu bu diyetin. Tabi ilaçlara destek olarak tekrarlanmaması için iyi oluyor.
Hilaalhepp 1anne2bebek küçüklüğümden beri kullanıyorum sık sık geçiriyorum tek çaresi travazol o kadar alıştım
Banaannede Deletedmom_101 ayy çok güldüm kendime 😂 çizgifilmden niloya beynime kazınmış öyle hatırlamışım😂 Allahtan anne bebek forumu. 😂 Ay kusura bakmayın
Grace22 1anne2bebek Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle çok şekerli şeyler yiyip icmek bile kadınlarda mantara neden olurmuş diye yazıyordu
Deletedmom_101 Banaannede bende fark ettim çizgi film izlerken yazdı herhalde dedim 😂😂 önemli değil ne demek ☺️
Merveyselkaya 1anne2bebek bende ilk kez öldüm iki gündür yuruyemiyorum lavaboya gitmeye korkar oldum yanma kaşıntı ve kızarıklık var vajinada doktor 2 hap 1 fitil ve 1 krem verdi bugün kullanmaya başladım bakalım inşallah kısa sürede geçer evde başka ne yapabilirim acaba sirkeli su yaptım da pek bisey olmadı dunden beri