Buglemom Arkadaşlar 9 aylık bebeğim var tuvalete dahi beni yollamıyor sürkeli yanımda kucagımda hiçbsey yaptırmıyo böyle durumda olanlar varmı allah askına
eylulmin Buglemom 20 aylık kızım kucağımda anne diye ağlıyor. Benim kucağımda. Annesinin kucağında yani. 🥲
Esra17 Buglemom 9 ay 21 günlük ikizlerim var onlarda öyle birde birbirlerini kiskanmaya başladılar gecmis olshn🙄
Mysunshines17 Buglemom Daha da beyeri var diyebiliriz,21 aylık hem yanından ayrılmaz hem de yanına gelen herkese düşman 🙈Evde köpeğimiz var o dahi gelip yanıma otursa kiskancliktan huysuzluktan köpeği bile yerinden eder
Nutellam1 Evet ben 🙋♀️ tuvalete gittiğimde de kapisin da bekliyor beni 😄 Acaba bütün bebekler mi böyle bu donem
Buglemom Nutellam1 ağlıyo sürekli benden baskasında durmuyo doğru düzgün uyumuyo sürekli mız mız kafam şişti yemnle
Duyulurum eylulmin hahah bu benim bebeğim 😄 kucağımda öyle bir ağlıyordu ki annesi nerede diye sordular bana 🙃
Nefess2020 Buglemom gerçekler acıdır 😁bana bu yaşına kadar hep yalan söyledir geçecek diye tövbe valla geçmedi 😅 o yüzden pembe yalanlar söylemiycem kendinizi alıştırın 😁
Mysunshines17 Buglemom Benimki erkek 🥰İkizi var mesela o hiç anne peşinde değil o aksine babaci ki o da erkek ..Bence huy meselesi
Mysunshines17 Buglemom Hahahah çok güldüm bu yoruma bizde koşullar eşit iki bebekle ama 😂Siz haklisiniz yine de
11Hilal11 Buglemom kizim 7 aylik ve bizde bu durumdayiz onun uyumasindan uyumasına tuvaletime falan gidebiliyorum ancak