incitanem0302 Kızlar 8 günlük bebeğim var ortalama her emme zamanında 15-20 dk emiyor tabi dura dura cenesini dinlendire dinlendire emiyor. Sizce bu süre yeterli mi . Sizlerin bebekleri nekadar süre emiyor?
MRKbra incitanem0302 bir göğsünüz bitmeden diğerine geçmeyin ki yağlı kısmını da alabilsin bebek ve eğer günde 5 kez çişli bezi çıkıyorsa doyuyor demektir ve her bebek farklı ne zaman emmek isterse o zaman verin bunun bir süresi yok tavsiye edebileceklerim bunlar sağlıkla büyütün 💐
incitanem0302 glsma06 MRKbra Bet11 incitanem0302 birde sağma makinem var ama sağmıyorum yani sağmak sütü artırır mı? Birde bebek sürekli emmek istediği için sağarsaö o sıra memem boşalır dşye sağamıyorum
Bet11 İlk zamanlar kuvvetsiz oldukları için çabuk yoruluyorlar emme süresi uzuyor bence bi Aralık belirlemeyin yok 2 saatte bir yok bilmemne her fırsatta verin
glsma06 incitanem0302 bebek sizi ne kadar emerse o kadar sutunuz cogalir sagmak da sutu cogaltiyormus ben sagdogimda pek cikmiyordu ama bebegin cekim gucuyle sagma bir degil