attbianne Prlkcansu şu cinselliğe şahit oldumu yorumlarını 😲 böyle okuyorum ne alaka olmuş olsa bile anlamlandıramaz ki ne saçma siz öyle yaptığında hiç bı şekilde tepki vermeden dikkatini dağıtın ve 3 yaşı beklemeyin
Cancansmom attbianne şu cinselliğe şahit oldumu yorumlarını 😲 böyle okuyorum Arastirmazsaniz hiç bir seyi,okursunuz 😲 böyle, ben de daha bundan bile haberi olmayan sizin gibileri 🙄 böyle okuyorum.
Ahsenvekutayinannesi attbianne olurmu öyle şey 4 aylık bebek bile sizi taklit ediyor kaldı ki 8 aylık bebekten bahsediyoruz bebekleri bebek gibi görmeyin onlar gördüğü herşeyi hafizasina kaydediyor
MesNes Uykuları nasıl uykusuz olunca da kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar Ve şöyle düşünün sırtını kaşıyarak kendini rahatlatıyor olsa sizin için sorun olur muydu çünkü bebeğiniz için cinsellik içermiyor yaptığı şey bununla eş değer
Prlkcansu MesNes uykuları da güzel aslında sadece diş dönemi çok bozuldu uykular bunlar da normal gayet… o kadar haklısınız ki ama işte bir yanım hiç rahat değil kızımla ilgileniyorum oyun oynuyoruz vs.. ilgisiz çocuklar da çok olur dedi doktor iyice moralim bozuldu
Linaekin Prlkcansu dikkatini başka yöne cekin sakın kızıp bağırmayın öyle yapma diye uyarmayın hareketi yaptığı an da dikkatını dagitin zamanla unutacaktır
Prlkcansu Linaekin evet yapma demek çok yanlışmış daha çok yaparmış bakalım deniyoruz elimden geleni yapıyorum umarım unutur 😔
MesNes Prlkcansu bu genellemedir siz bunun içine girmiyor olabilirsiniz doktorlar kitabi bilgileri aktarıyor Ama bir pedagog desteği alıp sorabilirsiniz en azından nasıl davranacağınızı ne düşüneceğinizi ne zaman tehlikeli olabileceğini doktor bebeğinize bakarak söyler bir yol çizersiniz
birkupalatte Prlkcansu Emin olun her bebek yaşıyor bunu. Benim kardeşim 2-3 yaşlarında başlamıştı.Üstünde durmadık sadece ilgilendik. Böyle yapma filan demedik. Zaten zamanla geçti. Bu utanılacak bir şey değil.Etraftaki insanlar sizi sorgulamadan önce cahilliklerini gidersinler
Prensescim Prlkcansu sakin ol bebişim daha önce bu postalardan çok açıldı zamanla düzeliyormuş emekleme sürtünme vs çocuklarda farklı etkiler yapıyor
Cancansmom Prlkcansu çok da sizin elinizde olan bir durum olmayabilir, böyle durumlarda ilgisinin başka yöne verilmesi öneriliyor. Tepki vermeden unutturmak,daha eğlenceli bir şey bulmak gibi.
lalbg Prlkcansu öncelikle bu sizin kötü anne olduğunuzu göstermez. Her bebek farklıdır nadiren de olsa bu aylarda böyle şeylerin görülebileceğini okumuştum. Kızınız bunu yapmaya başladığında dikkatini dağıtın hemen unutturmaya çalışın. Sürekli oyun oynayın. Kızınızla aynı odada yatıyosanız imkanınız varsa odasını ayırın asla eşinizle kızınız uyuyorken bile aynı odada cinsellik yaşamayın. Tepki vermeyin ilgilenmeyin görmemezlikten gelmeye çalışın ama dediğim gibi dikkatini dağıtın. Üzülmeyin ayrıca sizin ne suçunuz olabilir ki içgüdüsel bi durum.
Prlkcansu lalbg aynı odada uyuyoruz emzirdiğim için üşenip ayırmadım odaları ama ayırmanın vakti geldi sanırım
Annesiballisiii Prlkcansu sizinki de unutur merak etmeyin. Bide rica ediyorum kendinizi suçlamayın kötü annemiyim eksikmiyim gibi şeyleri kendinize yakıştırmayın.
lalbg Prlkcansu eğer başarabilirseniz çok çok iyi olur. Olmazsa da dediğim gibi eşinizle kızınızın yanında birlikte olmayın. İnanın uyurken bile her şeyi kayıt ediyolar.
Zhnce Cancansmom biri vardı şey diyordu uyurken zihinleri kapalı olur falan Iste bazıları böyle bildikleri için bizim bunu sormamız garip karşılanıyor
attbianne Cancansmom sizden daha çok şey okuduğuma eminim taklit edemez demiyorum anlamlandıramaz diyorum bebek mastürbasyonu çok başka sebeplerden olan bişey postu açan kişide buna dikkat ediyormuş zaten yani bu olamaz sebebi demek istiyorum uzmandan yardım alın beklemeyin dedim halada soyledigimin arkasındayım sizinle bakış açımız farklı
Cancansmom Zhnce makine mi bu kapansin offf 😏 o kadar detayli konular ki bu beynin yapisi,bu kadar emin konuşmaları çok gülünç.
Narin9 Prlkcansu 11 aylık küçük diye biliyorum bunu keşfetmesi için. Dikkatini başka yöne çekin yapma sakın falan demeyin