Aysegulkrsd Aysegulkrsd 1500 liraya yaptırdık biz aydında yaptırdık fiyatlar değişiyo galiba yere göre
Zehra04 Mucizebebek01 ben devlet Hastanesi’ne gittim çocuğum 5 aylık doktor 6 yaşında yaptırın dedi ya ben şimdi yaptırmak istiyorum emeklemeye başlamadan canını yakar bi şey yapar diye hangi hastaneye gittin özele mi
Mucizebebek01 Zehra04 Hayır özelde fiyatlar aşırı pahalı geldi Mersin şehir hastanesinde yaptırdık. 10 dk bile sürmedi içeriye aldılar 6-7 dk sonra geri verdiler ne ara uyuştu ne ara kesildi anlamadık. Şimdi de iyi şükür bi sıkıntımız yok
Hsrtgndz Eren2910 Anadolu yakasında yok klips yondemiyle ettiler. 15aylikti ama dikişli daha mantokliymis çok pişman oldum
Haticebubekir Eren2910 3.5 aylıkken yaptırdık anadolu yakası @acıtmayandoktoramca bakmanı tavsiye ederim . Köprü geçmeye deger işinde başarılı birisi
Sadekahvem Eren2910 Salih Selman Fatih’te yeri, çevremdeki herkes ona sünnet ettirdi. İnternetten araştırabilirsiniz
glsma06 Eren2910 4 ay 19 gunluk 2 hafta once sunnet ettirdim dikisli lokal anesteziyle keske daha once yaptirsaymisim dedim ama yine de gec sayilmazdi 1 haftada iyilesti cok sukur
Caydanlik Eren2910 bir oğlumu 1 yaşında diğeri 7 aylık sünnet ettirmiştim. İkiside Bağcılar medipan tıp merkezinde oldu. Geçtiğimiz kasım ayında 500 TL lokal anestezi ile olduk klempli.