Esrvl https://www.hizliresim.com/fsij8v7 Yanağım doğumdan sonra kızarmaya başladı o gündür geçmedi. Ne sürdüysem geçmedi. La roche posayın ürünleri iyi gelir mı hangilerini neyi tavsiye edersiniz?
Kinginthenorth Esrvl la roche posay’in lipikar baum ap+ kullanıyorum ben oğlumun yanakları kızardığı için kuruluktan iyi geliyor. Sizinki de kuruluktansa iyi gelebilir, geçmiş olsun
hellomom Esrvl fotopraftan çok anlaşılmıyor ama sanki kurulujtan gibi. Kışın sıcaktan da evin nemi azaldığı için artabilir. Öncelikle evi nemlendirmeye çalışın. Kaloriferlere suluk asın nem yapsın biraz. La rocherin lipikar serisi var kızıma ondan kullanıyorum. Hem keemini hem vucut şampuanını aldım. Bir de en son gittiğimiz doktor nemlendirici kremi sürmeden önce termal suyla yüzünü temizle öyle sür demişti kızım için. Bende de hamileliğimden beri sivilce ve kızarıklık var. Onun içinde doktor maskeden dedi. Çay ağacı özlü sabun ile sabah akşam yıka, sabah roza hel, akşam imex sür dedi. Ama sizinki sanki kuruluktan gibi.
tubist Esrvl yuzunuzun iki yani da mi bu sekilde rozasea olabilirsiniz, zira ben oyleyim. kronik bir rahatsizlik ömür boyu kremler ve yasaklar var. kasinti, yanma hissi oluyor mu?
Esrvl Doktora git demeden önce baştan söyleyeyim. Randevular sürekli dolu o yüzden gidemiyorum malesef.
Esrvl Ne sürsem iyi gelir. Hametan, fito, zdrave, sudocrem, travazol, bepanthol, hepsini kullandım geçmedi
Minkpndam Benim yüzüm bundan beter oldı doktora gittim la roche posay efeclar verdi oda işe yaramadı gano keçi sütü sabunu kullanıom şuan işe yaradı biraz düzeldi
Aysin3838 Esrvl Gano keçi sütlü sabun deneyin . Ve sürekli nemlendirin yüzünüzü boş randevu bulursanizda bir gidin doktora egzema olabilir geçmezse
Deletedmom6262 Esrvl bilemedim benimki sivilce ama böyle görüntüsü var yüz temizleme köpüğü var Bepanthol cilt bakım kremi sürüyorum
Minis Kozmetige para vermeden mümkünse bi özel hastaneye gidin. Ters de tepebilir aldığınız ürünler paranız boşa gitmesin