1ana_2evlat brnykt 2 güne önce bebek arabasi sattim o şekilde. Araba 350 tl idi 300 tl yi havale ile atti aldim, 50 tl sini dolap icin ayirdim fiyati 58 tl yaptim bana 50 kaliyor yani simdi kargo da hala bayan alinca hesabima yatacak bu sekilde yaptim ben.
spagettiii brnykt alacagınız ücreti size havale yapıyor uygulamada ürünü 16 TL veya 16 TL ücretsiz kargo olarak yaparsanız da olur
Yusufagahinannesi brnykt havale ile ödeme alırsanız dolap veya gardops üzerinden satış yapamazsınız güvenli olmaz ben yüzlerce satış yaptım. Her zaman dolap yada gardrops üzerinden satıyorum satış tamamlandıktan sonra kargo kodu almak için firmayı seçiyorsunuz kod çıkıyor direkt. Ama isterseniz en düşük satış bedelini seçip kalan parayı havale ile açıp ucuza kargodan yararlanabilirsiniz ama bence riske girmeyin direkt dolaptan satın havaleye bulaşmayın
Alyehus Fiyatı en dip yani 16₺ olarak güncelleyin o şekilde satın alsınlar ya da alın. Bu şekilde kargo kodu olur ama yine de 16 ürün + 10 kargo ödersiniz. Kalan parayı da havale yaparsınız 🥰
spagettiii brnykt diğer uygulamada da öyle yapabilirsiniz orda 16 liradan da düşk fiyata ürün koyuyorsunuz ama hizmet bedeli var orda o değiştirilmiyo kardı taraf mecbur ödüyo 🥰
brnykt Yusufagahinannesi anladım teşekkürler. Ucuz kargodan yararlanmaktı maksat önce havale alıp ürün için kargo kodu alırız diye düşünmüştüm, ürün bebek arabası ama ben de vazgeçtim sonradan