Gozde1908 6 aylık bebeğim öksürüyor öksürükten ağlayarak uykusundan uyanıyor bu şurubu kullanan var mı hanimlar
BugsBunnyy Gozde1908 guzel bi surup ama 6 aylik bebege veriliyor mu hem onu bilmiyorum hem de oksurugun nedeni onemli doktora gtmekte fayda var kucuk cunku
agacsizkoala Gozde1908 ben oğluma çok kullanıyorum prospan şurup ama bir yaşından sonra kullanmaya başladım, eğer bir yaş altı da uygunsa kullanın biz çok faydasını gördük
AnnaKarenina_ Gozde1908 balgamlı öksürük geniz akıntısından olur önce bi aile hekimine götürün baksın duruma göre o size balgam söktürücü verir prospan şurup bitkisel içeriğe sahip ama genelde kuru gıcık öksürüklere iyi gelir
Gozde1908 15 gün öncesinde aynı durumu yaşadık gittik doktora çok hafif enfeksiyon var dedi 3 gün hava ve antibiyotik kullandık geçti ve şimdi tekrar başlangıcındayiz sanırım tekrarlaması normal mi
AnnaKarenina_ Gozde1908 belkide bebeğiniz astım alerjik olabilir hava da aldıysa 3 günlük antibiyotik yeterli gelmemiştir tekrarlamıştır
BEYZANUR53 Gozde1908 kac aylıkken kullandığını hatırlamıyorum ama olan balgam diski yoluyla çıkıyordu bezinde görülüyordu baya baya bizde etkisi olmuştu