Cennetkokulum2020 Kızım gece boyu emiyor genelde sol tarafı veriyorum sol kalça kemiğim kırılacakmış gibi ağrıyor otururken yatarken ayakta sürekli ağrıyor 😣 doktora gideceğim ama hafta sonu girdi araya
RainOverMe Cennetkokulum2020 bnm aynı hep aynı tarafa yatıyrm donemıyrm bızle yatıyor gece boyu emıyor buyuk ıhtımal ondandır yıne de gorunun sız bende bır de fıtık vardı daha da azdı agrılarım, ona da baglıyrm bıraz. Kollarım da pert ustune yatmaktan katlamaktan😵💫 gecmıs olsun🌺🙏🏻
Asyayse Cennetkokulum2020 depolar azalınca agri cok oluyor ben tekrar vitamin başladım simdilik iyiyim çok sukur
Nurrrsss Cennetkokulum2020 kesinlikle vitamin takviyesi alın doktorum altı delik şişe gibi düşün ne kadar koyarsan koy akar gider dedi emzirmeyi basite alıyolar herşeyini çekiyo bebek dedi vitaminim iyi de deme dedi regenesis max kullanıyorum hamilelikten beri tavsiye ederim
sarmaliklahana Cennetkokulum2020 evet sürekli aynı yere baskı yapmaktan oluyor. Benımkide sağ emiyor sağ bacak kemiğim diz kemiğim pert felç 🥴özellikle gece boyu cok agrıyor.