Deletedmom4440 Unutmadık , Unutmayacağız …. Kadın olmanın zor olduğu bu ülkede Katledilen Kadınlarımıza Allahtan Rahmet Diliyorum…
Badehandeyldz Deletedmom4440 Allah rahmet eylesin kimse böyle olsun istemez canilerin eline düşmüş çok acı bi olay unutmak mümkün mü 🥺
Vanilya Deletedmom4440 Asla unutmuyoruz. Kadına yapılan her türlü zulmün karşısındayım. Bizler evimizde şiddet görmesekte sessiz kalamayız Sesleri olmaya devam etmeliyiz şiddet görenlerin. Ve beni üzen şey şu anda bile ben bunları yazarken dünyada başka kadınların şiddet görmesidir
NursaOz dinle_beni_bi allahım ailesine sabır versin emek emek büyütülmüş bir kız çocuğu ne acı kimsenin başına gelmesin mekanı cennet olsun allahım sen koru kötü insanlardan çocuklarımızı
Deletedmom4440 dinle_beni_bi Allah Rahmet Eylesin hepsine İnşaAllah Bu Yıl Cinayet Haberi Almadan Geçer… Tek Dileğim O
Deletedmom4440 Badehandeyldz Aslaa 😒 Bu ülkede cani bitmez zaten İnşaAllah başka kadınların başına gelmez..
dinle_beni_bi Deletedmom4440 inşaallah 🤲💐 ama maalesef insanlarda bu kadar kin, öfke, bencillik, ve hırs olduğu sürece ve kötülükler bu kadar artmisken pek umudum yok bundan.
ceyhunun_annesi Deletedmom4440 çok ağladım bu kıza o zaman yine içim bi tuhaf oldu hala kadınların şiddet görmesi öldürülmesi kahrediyo dışarısı manyak dolu umarım en kısa sürede caydırıcı bi ceza çıkar Rabbim katı yüreklere merhamet versin insaalah 😞
minimilena Mahalleye parka caddeye sokağa isimlerini vermekle olmuyor sahip çıkmak. Hayatta iken sahip çıkıp öldürülmelerine izin vermeyeceksiniz