Yusaydef Bugünün yemekleri neler bayanlar 🤔 Kaynım geldi izinde askeri personel çocuk et yiye yiye bi hal olmuş etsiz güzel tarifleriniz alabilirim 🤗
BirAlparslanAnnesi Yusaydef mercimekli köfte , kısır , kurufasülye (etsiz yapanlarda var sanırım), barbunya , sarma/dolma bunları et yapılabilir
Feyyyzza Yusaydef ben kendi suyuyla pişiriyorum. Cok güzel oluyor. Soganla biraz salça kavuruyorum fasulyeyi atip üstüne bitane domates dogruyorum bi tutam şeker atıyorum kendi kendine pişiyor nefis
Yusaydef Momkraa Yapmasını bilmiyorum maalesef çocukla da tek başıma hamur işi zor olur heralde gurbetteyim 😂
Yusaydef Feyyyzza Benimki kavrulmamış ama temizleyip doğrayıp atmıştım olur mu öyle Bazıları önceden biraz kavurup domatesle atıyormuş da ondan dedim
EylulAda- Feyyyzza düdüklüde mi normal tencerede oluyor mu dediginiz gibi? Baska baharata gerek yok mu? ☺️ annem buzluguma vermisti fasulye domatesle birlikte kavurmus nasil yapacagimi bilmiyorum 🤭😝
Feyyyzza EylulAda- hayır canım normal tencerede. Yag ile salçayı kavuruyorum fasulyeyi atiyorum üstüne bi tane domates ve 1 küp şeker atıyorum. Kısık ateşte kendi kendine pişiyor
Adiyokkitabin Yusaydef firinda tavuk Pilav Salata Ayran Irmik helvasi ve caaaayyy Sonrasi yuhum gelir😀