Hurrem_Sultan Kızıma yemek yediriyodum birden kusmaya başladı vs şimdi burnundan geliyo korkuyorum😓burnunu aspiratör le çektim seum fizyoloji vs yaptim kalmasın içinde diye ama hapşırdıkça burunundan yedikleri geliyo napmaliyim😞😣
Busraata Hurrem_Sultan yemek midesini bulandirmiş olabilir,fazla gelmiş olabilir üşütmüştür belki de biraz rahat bırakın kesilecektir eger tekrarlayan bir kusmaysa dr gitmelisin
SuzanNaz Hurrem_Sultan Bnde yeni bir anneyim benimde bebeğim emdikten sonra burnundan geliyordu kayınvalidem eski ebe ve hemşire hemen bebeğimin burnunu ağzına aldı ve kuvvetli şekilde üfledi hepsi ağzından çıktı ve rahatladı yavrum dene istersen çünkü çok işe yarıyor.
Rubab_Mommy Hurrem_Sultan Midesini uşutmuştur buyuk ihtimalle.Bişey yedirip icirme.Biraz gozlemle yine olursa doktoruyla konuş.Cok gecmiş olsun onemli bişey degildir in şe ALLAH🌸
Aysemia Yemek genzine kaçmıştır. Burnundan geldiğinde korkulacak genelde bir şey olmuyor. Yemek yedirme pozisyonu yanlış olduğunda genelde burundan gelir