Fatosahinibrahim27 Bayanlar sma mama kullanıyorum oğlum 24 günlük kullandigimidan beri aşırı gazlı kullananlar memnunmu gaz yapmayan mama hangisi acaba
Pingca Fatosahinibrahim27 ben sma comfort veriyorum gaz oluyor tabiki ama çıkarıyor gaz damlası veriyorum çünkü sab simplex
Fatosahinibrahim27 3mutluluk her gece maflor damla kullanıyoruz her ağlayıp uyandığında masaj yapıyorum
Fatosahinibrahim27 Pingca benimki emerken fln ıkiniyor kıpkırmızı oluyor çıkarmaya çalışıyor cikaramszsa ağlıyor geceleri uykudanda kendini sıkıp uyanıyor mamadanmidir
Pingca Fatosahinibrahim27 gazı var gazını mutlaka çıkar canım bütün mamalar gaz yapar anne sütü de gaz yapar tabi mama kadar değil.
Deletedmom6262 Fatosahinibrahim27 sma mama iyi geldi bize 3 aylığa kadar gazı olur boşuna başka mama alma derim
Deletedmom6262 Fatosahinibrahim27 60cc verdim 1 kilodan fazla aldı annem hatta az ver mamayı çok kilo aldi korkuyorum dedi sonra 4 ay atağında mama içmedi sadece memede uyudu zaten sütüm az ona doydu 400 Gr almış
yenianneadayi2208 Fatosahinibrahim27 ne yaparsanız yapın gazı olur kaçarınız malesef yok. Biogaia ve sab simplex kullanıyorum fayda ediyor.Doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz. Masaj yapmayı da deneyin mutlaka
Fatosahinibrahim27 yenianneadayi2208 ya gaz olsun çekerim inslah alerji fln değildir ondan korkuyorum