EfraimYekta Bebeğim tam dalamadan uyanıyor huysuz bir bebekti şimdi daha beter oldu acaba atak haftasindami ataksa 3 ay atağımı 4 mu ne zaman geçer acaba 😱tükendim artık 🥲
FtsErva EfraimYekta valla bizde 4. Ay atağına tam 3 ay 18 günlükken girdik. Uyku gerilemesi meme reddi huzursuzluk biraz zorlu geçiyor ama geçiyor .. çünkü bir anda huy değiştirince insan bir zorlanıyor düzen bozuluyor ama tekrar eskisi gibi oluyorlar merak etmeyin
Damlali bireylul 4. Ay atağı hangi haftada oluyor acaba benim kızımda 3 ay 9 günlük korkmaya başladım yavaş yavaş
EfraimYekta bireylul demeee naneyi yedim desene hep birl huzursuz 2 gün öncesine kadar sallayarak uyurdu şimdi sallarkende uyanıyor akşamları da korkmuş gibi ağlıyor
FtsErva EfraimYekta hahah 😂 valla bizde hiç bitmedi bu ataklar ..ilk 3 ay rüya gibiydi sanki acısını çıkarıyor😁ben kendmi şöyle teselli ediyordum bir an önce akşam olsun da bitsin bugün 🤭en uzun atak olduğu için kaç hafta ya da kaç gün kaldgnı düşünmüyordum
Alyehus Aydan sesleniyorum burası daha fena gelmeyin 😄 şaka bir yana benim kızım da huysuzlukta Nirvana da canı sağolsun. Uyku rukyesi var YouTube da eşimle keşfettik uyuturken açıyoruz sesi kesip pür dikkat dinliyor etrafına gülücükler saçıyor. 36 dakikalık bir dua 29 gbi uyuyor . Öldürmese de güldürüyor yani