DiDoCe Ne yapıyorsunuz kızlar her sabah yumurta sarısı labne mama karışımı vermekten ben sıkıldım cocuk napsin dün farklılık olsun diye meyveli yoğurdu sabah verdim ama sabah sabahta yogurt yenmezki meyve püresi desek oda sabah olmaz ne yapsak farklı yaaa?
Arasasyaarya DiDoCe pankek yap önüne ver mıncıklıya muncıklıya yesin Avokadolu labne ceviz pekmez yumurta yap Elmalı pankek yap gibi
Srpslk DiDoCe benim oğlum karısım sevmedi bi gün labneyle yumurtayı cırpıp omlet yapıyorum bi günde cici bebe ceviz pekmez yapıyprım yada muz civi bebe yapıyorım cünkü sıkılıyor dediğiniz gibi haftaya doktorruna gideceğiz bakalım ne diyecek kahvaltıya. Bizimki prematüre daha dişlerise cıkmadı bişi veremiyoem korkuyorum
iremceren DiDoCe pankek yapın omlet yapın omleti peynirle veya sebzeyle hergn farklılaştrn krep olur içine labne sürerek yulaf pişirin meyve ekleyin
VERA19 DiDoCe Bugüne kadar neredeyse 600 tarif paylaşımı yapılmış Uygulamamızın Tarif Dünyası köşemize göz atabilirsiniz. 🥰
Srpslk DiDoCe yok yumusak yapıyorm icine labne o yoksa yoğurt koyuyorum yumusak oluyor cocuklar sıkılıyor hakkaten ne yeditcem hergün sabah öğlen aksam düşünüp duruyorum bulamıyorm