Pinkbery Bende merak ediyorum 2 ekim dogumlu kız tahmini doğum 16 ekimdi. Bakabilirlerse cok sevinicemm
Elizinanneci Melegimlina bizede bakarmısınız çok huysuz doğması gereken tarih 21 mayıs doğuğu tarih 22 mayıs kız bebek
Meryemliya18 Rainnn rica etsem banada bakabilirmisiniz doğması gereken tarihte doğdu kizim 13 aralık 2018
gokturkhicret55 Rainnn merhaba bnm kı 15 mayısta doğacak tı 27 nısanda dogdu erkek bebek ne zaman baslayıp bitecek acaba lütfen bakar mısınız zaten dogdu doğalı cok huysuz zaten
Lehrerinn Melegimlina bana da bakarmısınız doğum tarihi 1 nisan tahmini doğum tarihi 29 mart kız bebeğim
Gllccnnn Melegimlina benimkine de bakar mısınız erkek bebek 8 Mart doğdu Doğum tarihi 30 Mart olmalı .hiç uyumuyor yorgunluktan bitap haldeyim
gokturkhicret55 Melegimlina bana da bakar mısınız lütfen bebegım cokk huysuz 15 mayısta doğması gerekıyor du 27ni nısanda dogdu erkek 😥
Arzu_Rahimova Rainnn banada bakarmisin canim rica etsem 1nisanda olacakdik 12 nisanda olduk bebeyim erkek
zeynep_zulalin_annesi54 Melegimlina beklenen 9 agustostu 27 temmuz 2018 de dogdu 38+2 de kız bebek bakarmisiniz
Sewo Melegimlina bizede bakar mısınız bebegimin beklenen dogum tarihi 13 hazirandi ama 27 mayis 00.10 da dogdu erkek