Nuran84 Kızlar bebegm 6 aylık oluyor meme artı mama olaraj devam, ediyoduk mamayı ilk reddettk snra memeyi suan ne meme alıyor nede mama gündz asla uyankkrn mama yediremiyorum ve 3 aylıktan beri kilo alımı çok az 5 aylıkken ek gıdaya, da, başladk ve ve yine çok az, kilo almış ve bütn tahilleri yapıldı temiz, ama, sadece karacigernde damar yumagı ve yumurtalıklarında kist çıktı
Burcuasya Nuran84 tek değilsiniz üzülmeyin biz günlük en az 20 gr alınacağı zaman 10 gr aldık çok ağladım çok üzüldüm laktoz alerjimiz çıktı beni emmeyi reddetti tek mama yiyor her şey düzeldi bir sıkıntısı yok ama yine alamıyor doktorum bazı çocukların yapısı farklıdır bunu böyle kabul edeceğiz dedi babası da ben de bebekken zayıfmışız genetik sanırım hep top gibi bir bebeğim olsun istemiştim şükür ki sağlıklı bu tek tesellim bu nedenle üzülmeyin alışıyorsunuz zor oldu sma 4,5 ayda alıştım yalnız değiliz tek değiliz öyle düşünün
Elife_unal Nuran84 benim bebeğimde 2.555 kilo doğdu 4 aylık olduk bugün ölçüm kilosunu 5.750 çıktı zayıf geldi bana ama doktor doğum kilosuna göre iyi dedi
Nuran84 ozarayse 2850 dogdu 6310 gr ama, 1. Ayda 1700 2. 800 3. 400 4. Almadı 5.200 6.310 kilo takibi bi anda düştü
Burcuasya Nuran84 normalde de kilosu az doğmuş hiç dert etmeyin benimki 3600 doğdu diyorum ana karnında güzel besledim dünyada besleyemiyorum anneliğimi sorguluyorum bazen 😭depresyondayım psikiyatriste gideceğim
Havvakck Nuran84 kilosu biraz geride kalmış ama üzülme bak benim kızım da mama yemiyodu ben şırıngayla ağzını sıkıyorum öyle yutuyo
Nuran84 Burcuasya tmm ama, iştahıda yok, zorla, yedryrm keşke, mama, yese, diyorum ek gıda da, veryoruz, ama, ona, ragmen, almamış kilo 5 aylkken başladk ek gıdaya
Burcuasya Nuran84 dert etmeyin aynıyız bize de 5.aya girdiğimizde başlayacak ek gıdaya mama ile birlikte iki kere idrar yolu enfeksiyonu olduk o da iştah kesiyor iki kez antibiyotik kullandık iştah yine hitti yine test vereceğiz
Burcuasya Nuran84 4.5 aylığız iki aylıktan beri savaşıyorum ilk iki ay güzel kilo aldı sonra alamadı laktoz alerjimiz var enfeksiyon vardı mamayı yemiyor bu dönem 180 cc içiyor bebekler bizimki 100 cc daha nasıl kilo alacak böyle Allah’tan boyu uzuyor o da uzamasa gelişim geriliği var diyeceğim yaşıtlarına göre 1000 kg geride
Burcuasya Nuran84 sakin olun bir sağlık sıkıntısı yoksa boyu hareketleri iyiyse kabullenin doktor da iyi diyorsa midesinin aldığı odur dedim ya yalnız değilsiniz sıkmayın canınızı ek gıdayı da yiyeceğini düşünmüyorum da hayırlısı işte Umut