Gul-42 Gokce91 yaptırın esımın arkadasının cocugu öldü dün ve esım dırek bnı aradı bız yaptırdıkmı dıye evet yaptırdık dedım
Epifenomen-gkc Gokce91 doktor gözetiminde yaptırabilirsiniz birçok alerjik çocuğa aşılar yaptırılabiliyor alerjik diye açıdan kaçınmayın
Themia Gokce91 alerjik bebeklerde rota aşısını çok yapmak istemiyoruz demişti doktorum. Ben çok ısrar ettim ve yaptırdım sadece biraz ishal oldu o kadar. Doktorumda ishal olabilir demişti. 1 gün sürdü sadece
Gokce91 Mavisimbenim hastalığı düşününce yaptırmak mantıklı geldi hastaneye geldim şimdi ama içim içimi yiyor
Mavisimbenim Süt ve süt ürünleri yumurta buğday unu kuruyemiş alerjisi var ama anafilaktik şok derecesinde değil
Gokce91 Mavisimbenim ben daha kesin tanı koyulmadığı halde 2 aydır süt ürünlerini yemedim o yüzden hafif var yüzünde
Fatimaafr Gokce91 kesinlikle yaptırın. Benim bebekte de vsr dün yaptırdım yan etkisi bile olmadı maşallah.
Mavisimbenim Gokce91 bizde de kakası mukuslu ve yüzünde atopik dermatit vardı o yüzden ben yaptırdım bu ara çok salgın var hastanelerde uğraşmak daha zor bence yaptırabilirsiniz ateş vs olursa calpol veriyorum bi çay kaşığı
Gokce91 Mavisimbenim ateş olmaz dedi hafif huzursuzluk olur dedi. Bizimki şurup içmiyor kusuyor, o yüzden fitil veriyorum ateş olacaksa
momma Gokce91 bizimde alerjik ama yaptırın biraz huzursuzluk yaptı ates yapmadı 1 günde kaka yapmadı ertesi gün yaptı düzeldi
Gul-42 Gokce91 ya esım dıo cocukta o kadar tatlılı vefat etmış dedı yanı ınsanların bunu ıhmal etmemesı lazım ya herseye para buluoz bunada bulunabılır yanı 360 tl yanı