Kbrmrc Kızlar ya çocuktan önce daha zekiydim her söleneni falan hemen kavrayabiliuodum öyle diyim erkek bebeğim var ve çocuktan sonra inanın kafam çalışmıyo artık eşim de annemde aynısını söylüyo ne yapabilirim bunun için😄
FZC Kbrmrc hiç bir şey o büyüdükçe sen daha çok unutacan artık bir şeyleri bazen de mahsus yapacan kendimden biliyorum 😁😂😂
Deletedmom_109 Kbrmrc zeka azalması demeyelim de unutkanlık arttı diyelim 😁 b12 eksikliği olabilir. Ayrıca her şeyi düşünmek zorunda olmak eve eklenen minik canlının sorumluluğu derken normal bence 😁
Zeynep4646 Kbrmrc bebek olduktan sonra zekamda ciddi bir gerileme var geçen gün yumurtanin kabuğunu atacağım diye yumurtayı çöpün içine kırdım 😂😂😂😂😂
Deterjanhanim Kbrmrc algılarım kapandı benim uykusuzluktan olduğunu düşünüyorum. Bı olayı algilayamiyirum hemen biraz uzun suruyo.
NeverGiveUp Kbrmrc erkek çocukla alakası yok hurafe o vitaminlere kan değerlerine baktırın. Hamilelikte düşmüştür.
NurY Kbrmrc bebeğimle ilgilenmekten.oyun oyniyim yemeğini yapayım bugün ne yapsam ona bugün nereye götürsem onu bugün ne giydirsem ne gibi oyuncaklar alsam hangisi ona daha faydalı olur hangi kitabı okusam kafam hep ona çalışıyor o yüzden başka şeylere kafa yoramiyorum😄
Doga0812 Kbrmrc benimki saatli geliyor gidiyor Bazen hiç gelmiyor keyfi bilir 🤣 salak seyhhh bak şuan gitti mesela aklım 🤣