Selamlar benim 9 aylık düzeltilmiş 7buçuk aylık bebeğim var. ben sizlere birşey sorucam caanım anneler. Gece teröründen haberiniz varmı? Nedir bu geçen bişey mi? Neden olur? Başınıza geldi mi? Neler yaptınız? Bebeğim bundan. 1ay önce çok değişik bir şekilde uyandı bağırarak ağlayarak boş boş bakarak kendine gelmesi zaman aldı bilmiyorduk doktorumuzu aradık korkmuştur yatmadan önce yemiştir ağır gelmiştir kabus görmüştür dedi. Bizde dikkat ettik yemeğine gün içinde sakin oyunlar oynadık. Ama 4gün önce gece gayet güzel uyurken gene aynısk oldu birden panik çığlık ağlama baygın ve boş bakma bizi görmüyordu ne yaparsak sakinleşmiyordu. Işığı açmadık kucağımıza aldık konuştuk ettik yok olmuyor hatta öyleki alt dişlerini üst damağına geçirmiş bir kaç dakika sonra ışığı açtık sakileşmeyince üst damağını kanatmış kanlar geliyordu. Ertesi gün gene doktoru aradık nörolojiye gitmemiz gerektiğini söyledi. Dün gittik eeg çekilmesi gerektiğini söyledi ya gece terörü ya gece epilepsisi dedi. Haftaya eeg çekilcek (onuda 9aylık bebeğe nasıl yapıcaklar bilemiyorum) sizin başınıza geldimi hiç neyaptınız doktora fakan gittiniz mi? Varsa bilgisi olan paylaşabilir mi?