Gulcee12 Yardımcı olur musunuz? Tepkisi var irkiliyo yada şak yapınca gözlerini kapatıyor ama yandan seslenince dönüp bakmıyor çok üzülüyorum acaba zihinsel engeli mi var diye :((
Tosbik_berram Gulcee12 Kaç aylık bebeğiniz? Öyle düşünmeyin eğer bir sorun yoksa herşey zamanla gelişiyor zaten, siz bol bol adıyla seslenince ve sürekli iletişim halinde olun
614408eoa Gulcee12 2 aylık bbeden ne cok sey bekliyon onun 1 yasına kdar yolu var kızm 9. Ayda bile adam gbi bakmazdı
Prensesimmmm1 Gulcee12 endiselenmek için çok çok küçük dönmez ki zaten daha. Benim kızım yeni doganken sese irkiliyordu ama dönüp bakmiyordu mesala 😅 2 aylık yahu daha bebeğiniz bol bol konuş kitap oku adını söyle
Tosbik_berram Gulcee12 Kız allah seni neyapmasın bende dedim 6 aylik falan ,daha neki annesi küçücük benim kızım 6 aydan sonra tam tepki vermeye başladı. sen 2 aylik bebekten ne bekliyorsun ki 🤦♀️😊
Rizeli53 Gulcee12 😄😄😄😄😄 ahahahah çok güldüm ama 2 aylık bebekten bahsediyorsun mantıksız yani bu dediklerini yapması bide durduk yere kendi yavruna engelli diyosun ya 😠😠😠
Canballim Gulcee12 Gulcee12 gercekten iki aylik bebegin size dönüp bakmasini mı bekliyorsunuz? Neden bebislerinize robot görevi yukluyorsunuz ? Bismillah yaaa cidden Bismillahirrahmanirrahim. Hicbisey yoksa googledan iki aylik bebek neler yapin bakin. Allah’ım…
Byzdrdsen 2 aylik bebek dönmezki zaten . Benim kizim 8 aylik yeni yeni dönuyor seslenince . Duyuyor ama donup bakmiyor bazen .Bu da cok normal .
Nejlavrl Kagansmother 😂vallahi bende sok 2 aylik bebek nasil Dönmez hello mom demesi lazim hastami acaba
Gulcee12 Tosbik_berram ama netye yad hocaları dinleyince döner yazıyor hatta soruyorum bazılarına evet dönüyor diyor