Bugleminannesii Tam kahverengi kısmın yarısında var napicam kızlar duş aldım sagıyorum kac gündür çekiyorum
Senaasd Bugleminannesii duşta sıcak suyla ykardan aşağıya masaj yap sert olan kısımları ovala ve bebeğin bitirene kadar emzir bitiremiyorsa da ardından hemen sağ ben de çok kötüydüm böyle böyle atlattin
nutellayiyensincap Bugleminannesii lahanayı yıkayın,biraz buzlukta ya da buzdolabında soğutun onu koyun göğsünüze. bir saate geçecektir👍🏻
Sanyammmm Bugleminannesii bol bol emzir sıcak süt koyma emzirirken sonra soğuk lahana koy sağım yapma yaptıkça daha çok artar buzlu şeyler koy yeni sütünü engellersin bitene kadar 3 ay cektim
Mrs-Turkk Merhabalar tarif eder misiniz nasıl acaba? Benimde kahverengi kısmında bi yerinde şişlik var ve acıyorr dün başladıı🙁
aysskarks Bugleminannesii bende de vardı aynı yarısında canım gece sıtmaları zor yururdum acısından doktor bana agumentin yazdı antıbıyotık duzenlı kullandım geçti bir haftada bir daha da olmadı bir de emzırırken iyice ağzına alsın ucunu
Rabia4646 Bugleminannesii eğer apselesmis ise doktora git bence. Bende yaşadım ve çok kötü olmustum içinden bir avuç iltihap cikti. Duramiyorum çocuğu emziremiyorum. Ve o göğsümde süt azaldi
Rabia4646 Bugleminannesii ben geç kaldı gitmekte. Keşke erken görseydim belki krem ve antibiyotik ile gecerdi
Cali Lahana ve az sağmak sadece ihtiyaç kadar elle sağın makine azdırıyor makine kullanmayın bu sürede
Heyecandorukta Bugleminannesii dirençli yuksek ateş yaparsa doktora gidin. Youtube’da ters basinç masaji var once sicak sonra masaj sonra emzirme/sağma
Koalina Bugleminannesii Öncelikle sağmanız lazım boşaltmanız gerekiyor göğsünüzü yoksa iltihap toplar, duşa girin sürekli masaj yapın rahatlar. Göğsü boşaltmazsanız lahana falan işe yaramaz kesinlikle 3 kere mastit olmuş biri olarak söylüyorum
Serserilikiz Bugleminannesii beni dinleyin çok dua edeceksiniz bana o meme uçunuz varya onu iyice sıkın beyaz sivilce tarzında birşeyler görceksiniz onu patlatin sütler fışkıracak ben nezman mastit olsam hep öyle yaparım sanki yalan etmişim gibi
Yasemin-Masal Meme ucunda beyaz bi nokta olmalı yoksa da sıkınca oluşacaktır, o beyaz noktayı sivilce gibi sıkıp patlatın anında fışkırıyor süt, 3 gün evvel başıma geldi internette okudum yaptım ve anında rahatladım 🌼
Aselimmm3434 Bugleminannesii sürekli elinle aşağıya doğru bastırarak masaj yap geçer bende de olmuştu eve o şekil yapmamı söyledi sonra geçti de