Maviii30 Bebeğim 3 aylık oldu 2 aydır Konak var hala geçmedi. Kendiliğinden geçer mi? Siz bişe uyguladınız mı?
Busraaglselman Maviii30 benim de bebeğim 2 aylıkken olmuştu ben her gün zeytinyağıyla yağladım biraz bekletim ince bi tarakla tarafım sonra banyosunu yaptırdım kaşlarında falan da olmuştu hatta oraya da sürdüm 1 ay da anca geçti buna rağmen
gokcekocyigit07 Maviii30 bende ilk başlarda zeytinyağı, konak tarağı flan denedim ama daha bugün doktoruma yazdım mustela konak şampuanı önerdi, bir yıkamada onunla diğerinde normal şampuan ile yıka geçer dedi ve deneyeceğim 😁
Maviii30 Busraaglselman Teşekkür ederim cevabınız için 🌸 banyodan önce mi tarıyordunuz sonra mı? Koku da oluyor maalesef 😔
Busraaglselman Maviii30 canım yağlıyken tarıyordum ters tarafa taramaya çalış öyle çok güzel geliyor bi de uykuya yakın olduğunda yaparsan rahat edersin uyandığında banyosunu yaptırırsın sonra hala varsa tarağı temizle yine tara yani ben hepsinin gittiğinden emin olana kadar tarıyordum. Geçer ama canını sıkma. Koku farketmedim ben. Bi de banyo yaptırırken güzel duruladığından emin ol canım
Maviii30 Busraaglselman Tamamdır yağlıyordum banyodan önce ama hiç taramamıştım bide öyle deneyeyim. Kış olduğu için 4-5 günde bir banyo yaptırabiliyorum bide o yüzden de çabuk geçmedi sanırım.
Maviii30 gokcekocyigit07 Teşekkürler cevabınız için 🌸 Aaa evet gördüm bende o şampuanı ama emin olamadığım için buraya da bi sorayım dedim doğal yoldan bi çözüm bulabilirim belki diye 😄
Busraaglselman gokcekocyigit07 ben o şampuanı normal de almıştım ona rağmen oldu ya 😅nasıl oldu anlamadım neyse geçti çok şükür de
fatmagulozdemirel9521 Ayy benim oglanda da var 3 ay 20 günlük mustelanin konak önleyici şampuanini yazmıştı doktor ama alıp kullanmadım daha vazelin de evde var aslında nasıl uyguluyorsunuz vazelini ?
BuketCumaAli En güzeli zeytınyag Halis mulis konaklı çocuk akıllı Zeki olur derler annenın sütünün faydalı ve yağlı olduğundan dolayı olurmuş doktor öyle demısti biz de okadar çok tu ki kafasını kazımak zorunda kaldık tabaka oluşuyordu sürekli yağla ve tara geçiyor 6 aydan sonra