AslanannesiAyse İyi geceler Hayırlı cumalar olsun herkese… Benim oğlum şuan 8 ay 17 günlük önceden geceleri sadece 1 kere uyanırdı ama şimdi emziriyorum yatıyor çok geçmeden yine kalkıyor nedir derdi anlayamıyorum bir bilen varsa söylesin nolur ne yapmalıyım ?
Alparslaninannesii AslanannesiAyse diş olabilir canım biz 6 ayllıkken çıkardı alttan şuan 8 aylık üstten 4 tane geliyor ama o alttan çıkan beni tam 1 buçuk ay mahvetti sürekli memedeydi uyku falan yoktu bende ve dişten kulak enfeksiyonu olmuştu anlamadım başta hiç sonradan çıkınca anladım ama iş işten geçmişti bir doktora da göster canım İnşallah geçer bir fitil kullan istersen uyur belki
AslanannesiAyse Alparslaninannesii benimkide öyle iştahı bile kesiliyor hep mememde kalmak istiyor bu aralar zayıfladı bile 😑 kulak iltihabı mı bunu hiç duymadım bugün randevumuz var kulağının iç kısmında et beni gibi bir şey çıktı ondan olabilir mi acaba? Ağrı kesici şurup veriyorum yatmadan fitil de var ama annem ona çok alıştırma diyor hani kakasını kendi kendine yapması için ondan vermiyorum çok mecbur kalmadıkça
Alparslaninannesii AslanannesiAyse ıshalı varsa diştir yani diş jeli al istersen o da hafifletiyor ama ilk diş çok zor çıkıyor ben artık kelime çıkaramıyodum konuşamıyodum uykusuzluktan gündüz gece mahvolmuştuk
AslanannesiAyse Alparslaninannesii ishali yok ilk dişi çıktı daha dün yani damağı yarılmış yinede rahatlamadı yavrum
Alparslaninannesii AslanannesiAyse inşallah geçicek camım 🙏🏼 Diğeri de çıksın rahatlar zaten tam çıkmaya başlayınca rahatlıyolar