Melekuglum Kızlar bebeğimin boynu isilik oldu çok fena durumda gördükçe moralim bozuluyor bide etraftakileri aklına uyup pişik kremi sürdük daha kötü etti ne yapsam geçer her gün duş aldırıyorum zıbınla duruyor başka ne yapabilirim 😢
NekwaSultan Melekuglum ben sleepy yenidoğan islak havluyla siliyorum tum kivrimlarini bir de bebe yagi iyi geliyo 👍🏻
Neslisahh Melekuglum sebamed sabunu deneyebilirsin ben faydasını gördüm elimde köpürtüp sürüyorum başka bişey değdirmiyorum atopik dermatitine bile iyi geldi 🤨
Derenimm Melekuglum çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık. Doktor krem verdi ama iyi gelmedi. Sabah akşam duş aldırıp bepanthol kullandık internette görmüştüm 2 güne söndü 3. Gümde bitti denecek kadar çok çok azaldı. Bende sizin gibi çok üzülmüştüm 😒
SedaAlper Melekuglum bizde de yüzünde çıktı doktor Fucicort diye bi krem verdi sürdüğüm gibi geçirdi hemen
Mrv3458 Melekuglum benim kızımında karın bölgesi komple kıpkırmızıydı MANTAZOL die bi krem verdi doktor bi kaç saat sonra baktım hiçbşy kalmamıştı .
Caglaa Melekuglum valla kiziminkii pisik kremiyle geciyodu ama dün okdr kötü oldu ki sulu suluydu resmen. Pudrayi onermiyolar ama bikactane psiik kremi denedm fayda etmedi. Akşam banyosunu yaptrdm pişik kremi sürdüm üstünede pudrayi döktüm şükür sabah kalktm hic kizariklik fln yok.
Cansu08 Melekuglum mustela stelatria öneririm. Ben kıbrıs sıcağında isilik olan bebeme sürdüm. İyi geldi. Kremler losyonlar yağlar ıslak bırakıyo. Biraz pomad tarzı sürmen lazım.