BuzluKahve Derya2118 benim oğlumu pişik yaptı ve poposunu silerken gıcır gıcır tuhaf bir his yaratıyor. Ben hiç sevmedim.
BenMathilda Derya2118 https://www.trendyol.com/baby-turco/dogadan-yenidogan-islak-bebek-havlusu-12x60-yaprak-p-50152616?boutiqueId=598399&merchantId=131015
Seymagil Derya2118 baby turco ıslak mendil şuan e bebek de 3 tanesi 14 TL 12 tanesi 43 TLye geliyor 60lı doğadan olan, ben çok sevdim ama poposunu onunla silmiyorum elini yüzünü siliyorum yemek filan bulaşıkça
maviskus BuzluKahve bende kullanıyorum bi sıkıntısını yaşamadım, yenidoğan olan için olanı kullanıyoruz içeriği temiz alkol parfüm vs yok
sarmaliklahana Bende 12 li 50 tl 60 TL ye denk gelmiştim lavantalı limonlu portakallı stok yaptım 🤭 begeniyorum ⭐⭐⭐
visnelikadin Cookk kalitesiz incecik ve naylon gibi 12 pl 50 liraya almıştım iade etmedim arabaya oraya buraya koyduk
Sare35_ visnelikadin gerçekten şu sleppy natural yenidoğan 1 Baby turco 2 ikiside birbirine çok benziyor ve kalitesiz buldum bir daha almicam o kadar öneriyorlar neyini öneriyorlar acaba en memnun kaldığım üni baby yenidoğan oldu