Digdem54 Merhabalar , 13 aylık bebeğim var emziriyorum ve aile hekimine sordum ona ve kendime balikyagi kullaniyimmi diye findikcevizbadem ver ,onlar paratuzagi dedi.sizler neyapiyorsunuz, Dr onerdimi sizlere acaba 😊
tugbahy6 Digdem54 aslaaa aynı şey değil vitaminden aldığını alamaz dedi doktorum ve çok çok iyi bir doktor kansızsa pekmez asla kan ilacı yerini tutmaz örnek
barbarosunannesi Digdem54 3 yaşına girecek yeni kullanmaya başladık imunol surup .çok sık üst solunum yolu enfeksiyonu olduğu için .bende karsiydim ama büyüdükçe sorunlarda artıyor malesef .hasta olmasındansa her gün veriyorum . inşallah ihtiyaç duymazsınız
Digdem54 tugbahy6 çok afedersiniz yeni gördüm cevabınızı tel bozulmuştu ,yeni kaydoldum…evet haklısınız bende bugün aldım balikyagi günde 1caykasigi dedi eczacı .geç kalmamisimdir inşallah .çok tesekkurlr
Digdem54 barbarosunannesi çok tesekkurlr ,,mlesf benimkinin de bağışıklığı düşük ,onun için de bişey ariyorum ama şimdilik balikyagina devam 😊
Digdem54 _bahar_ Haftada 2dedi Dr..öyle de olmadı malesef .ben de aldım 1caykasigi yatmadan veriyorum..hayırlısı..tesekkurlr