Beyzanur33 7.5 aylık sürekli yediklerini öğürüyor kusturmaya çalışıyor ne denediysem olmadı eline verdim püre yaptım sürekli öğürüyor istemiyor sadece yoğurt ve muhallebi yiyor onun harici yok çorbalar denedim yok istemiyor ne yapcam çok üzülüyorum 😔
Eylul-sena-33 Beyzanur33 ilk başlardadamı öyleydiniz bizde şuan 5.5 aylığız tadım aşamasında asla yemiyor ağzını diliyle kapatıyor mama alıyordu günde iki defa mamayıda bıraktı asla içmiyor kilosu önde bir bebek bizimki 9 kg haliyle doymuyo memeyle her saat başı uyanıyor emmek için tükendim resmen su veriyorum kaşıkla onu baya baya içiyo sorun kaşıkta değil demekki yemek yemek istemiyor bende çözüm arıyorum şurda beklim bari :((
Gupssse Beyzanur33 aynı durumdayız karşısında kılıktan kılığa giriyorum .parmak şarkısi el kol hareketleri oyun havasi muzikler vs dikkatini cekince ağzından az bisi mideye gidiyordur ınsallah zamanla iştahlı bebisler olurlar sağlıklı olsunlar da😂
Beyzanur33 Eylul-sena-33 5 aylık ken tadımlara başladık 3 gün kuralıyla patates havuç balkabağı meyveler yedi 1.5 aydır yemek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım