Fatosss11 4 bucuk aylık bebeğim sadece uykuluyken emiyor normalde görünce kafasını geriye atıyor mecbur aç kalmasın diye mama veriyorum nezaman geçer bu durumu yaşayanlar yardımm lütfenn
Seda1635 Fatosss11 şu an bebeğim 5 buçuk aylık 2.ayından itibaren aynısını yaşadım artık yapmıyor, iyice acıkmadan emzirmiyorum mesela emdi uyudu saat 14.00 uyandı bi yarım saat geçiriyorum uyanır uyanmaz emzirmiyorum o zaman güzel emiyor bu sefer de bırakmak bilmiyor
Fatmagul6543 Fatosss11 tam sizin dediğiniz aydaydi 5 aylıkken emmiyordu ağlıyordu sürekli sagip veriyordum tam hatırlamıyorum ama 1 aya yakın sürmüştü galiba
3MelekAnnesi3 Fatosss11 mamaya aşılır seni bırakır meme reddinin düşmanı biberon zaten seni emmesi için aranızda biberon emzik türevi seyler olmamalı sütünü sağ kasıkla ver ama biberon emzik verme ya da mamayı kasıkla sırınga ile ver
Sblatc Seda1635 benimde 2 aylık kızım bir aya yakındır emmek istemiyo anca uykuluyken ya da yeni uyanınca. 2 aylık bebek gündüzleri kaç saatte bir emmeli. Birde emerken süt çok gelince güzel emiyo sonra memeyi çekiştirmeye başlıyo az geldiği için mi acaba? Süt mü yetmiyo diye düşünmek istemiyorum takıntı yapmak üzereyim.
Nur_akpnr Benim bebeğimde emmiyor memeyi görünce ağlama kirizine giriyor neden böyle yapıyor daha bir buçuk aylık bu zamana kadar emdi bir haftadır bunu yaşıyoruz
Chngr06 Nur_akpnr aynı şekilde bebeğim iki aydlık iki haftadır aynı şeyi yaşıyorum normalde memeden ayrılmazdı emzik veriyorum arada acaba o mu yapıyor diye düşünüyorum herşeyi düşünüyorum geçti çok kötü bir süreç umarım atlatırız
Sblatc Nur_akpnr bende aynı dönemlerde yaşadım 2.ay atağı olabilir. Kızım 2 aylık hala emzirmek için uğraşıyorum benim emzik verdiğim için de olabilir bilmiyorum
dtmeltemm 2 aylıktan beri yaşıyorum şuan 4 aylık ne yapsam geçmedi .. Tentene temas, birlikte duş yok .. uykulu olmadıkça meme emmek istemiyor kızıyor ağlıyor
Nur_akpnr dtmeltemm Off bu durum canımı çok sıkıyor öyle böyle memeyi unutacaklar ama demekki her bebek aynı olmuyor kimi bebekte emmiyor
Fatmagul6543 Fatosss11 ilk önce emzirmeyi denedim emmiyorsa zorrlamadim yarım saat sonra tekrar denedim yine emmiyorsa sagip verdim öyle öyle geçti kendiliğinden sadece geceleri emiyordu onuda uyku sersemi anlamıyordu doktor zamanla geçer bazen böyle atakları olur bebeklerin demişti zamanla geçti
Fatosss11 3MelekAnnesi3 onlarıda denedim sinirleniyor çekince hemen gelsin istiyor doymuyor dıye bıberon vermıstım şimdide etrafa bakmaktan kafayı gerı atıyor
Sblatc Chngr06 bende aynıyım emzikten olabilir. Emziği direk alıyo memeyi istemiyo. Bazen önce emziği verip sonra memeyi veriyorum. Napıcam bilmiyorum bu ay kilo alımı birqz az. Emziği nasıl bıraktırıcam bilmiyorum
Nur_akpnr Peki sütünüz nasıl az mı çok mu mesele benim sütüm az geliyor ben ondan emmedigini düşünüyorum ama
Nur_akpnr Sblatc Bende aynını yaşıyorum iki dakika güzel emiyor sonra memeyle oynamaya başlıyor çekip çekip bırakıyor sütun az gelmesinden kaynaklanıyor
Sblatc Fatosss11 bence sizin 4.ay atağı indan çok duydum 4.ayda bu durumu yaşayan. Biberon daha kötü yapanilir
Pimpiriklianne07 Fatosss11 4. ay atak haftasında olabilir benim bebeğim de öyleydi zorla emziriyordum acıkıp asla ağlamazdı 🤦♀️ bir süre devam ediyor ama pes etmeyin sakın ya da mama vermeyin ki bırakmasın emmeyi