Gzde07 ilk gün ben sabah kovit testi vermiştim öksürüyordum. Aksama dogru bebeğim ateşlendi 39 du sonra 38.500 de kustu titredi hemen hastaneye götürdük. Hapsırınca burnundan kan damlası gelıyordu. Zorlandıgından sanırım. Sonra Kanında virüs cokto sonra kovid istedi doktor kovidmiş. Kovitten önce serum takmıslardı düşmüştü. Sonra eve geldik gece 37.400lerde oldu. Bi de sadece 3. Gün cıktı ateşi 37.800 ama ben ilk gün 4-5 saatte bir ilaç vermeyi bırakmadım ve gün içinde durup durup ılık banyo yaptırıp rahatlattım ateşinde koltuk altından ölçtüm hep. Cihaz basında baska koltuk altında baska gösteriyor dikkat et tatlım. Doktorumuz da “bebekler en fazla 3 gün ateslenıyor sonra normale dönüyor bizim gibi değiller korkma ve takip et sürekli, Ateşi Cok cıkmaz ama olduki cıktı cocuk Hastanesi’ne getir yada 112 yi ara dedi.” 5. Gün balgamı olmustu onun içinde Prospan diye şurup verdi bitkisel onu kullandık. Çok şükür iyiye gidiyoruz darısı basınıza. Bu 3 gün dikkat edin sadece belki yarına ateşlenmeyecek bile. Bebeğim 11 aylık.