Mavisimmm Kızım 22 aylık son bir haftadır çoraplarını ve pijamasini çıkarıyor öyle geziyor evin içinde ben giydiriyorum o çıkarıyor hasta oldu usumekten bagirsam olmuyor düzgün konuşsam olmuyor yine çıkarıyor inat etmiyim diyorum yine yapıyor vazgeçmiyor bir haftadır şuanda da çok kötü öksürüyor hasta oldu ağlayıp kendini yerden yere atıyor tamam hep boyleydi ama kıyafetlerini çıkarmıyordu en azından. Bu akşam baktım bezinide cikarmaya başladı bide o çıktı başıma ne yapacagimi bilmiyorum artık 😓
Deterjanhanim Mavisimmm yaa 😂 kusura bakma valla güldüm😂 aynısı bende de var giyinmek kavgayla soyunmak kavgayla. Yatiyo yerlerde agliyo falan çorapları sabah kalkınca gitmemek için agliyo yatarken de çıkarmamak için. Devamlı ağliycak bişey buluyo kendine😂 guldugume bakma tükendim tukenicem çok az kaldı😁
ObirAnnnee Mavisimmm 22 aylık gece uykurken bile çoraplarını çıkarıp üstünü açıyor, tulumla yatırsam bi zaman sonra uyanıp kıyameti koparıyor çıkarınca susuyor 😂 bu bebelere sendrom çıplaklık olarak geliyor heralde 😂
Deletedmom896 Mavisimmm 1 hafta olacak anadan doğma gezmek istiyor bez istemiyor çığlık kıyamet krize giriyor bugün çırılçıplak uyudu kaldı ağlamaktan sonra uyandı gözümün içine bakarak şarrrrr diye yere işedi sağolsun
CaglaCeylin Evet, ben yaparim ben ederim zamani. Sizi deniyor siniriniz nerde ne zaman yükseliceksiniz diye. Hep göz hizasinda konusun. Dikkat: siddetle yükselicek yapmak isteyecekleri daha iyi günlerimiz. Kizim 2 yasinda öldüm
Mavisimmm Deterjanhanim vallahi aynı ya kilotlu çorap giydiriyorum çıkarmıyordu artık onuda çıkarmaya başladı 😂
Deterjanhanim Mavisimmm valla kilotlu çorabı giydirebiliyosan büyük başarı 😂 sanki içlerinde soba yaniyo bunların. Nerde iki santim parke buluyo gidip orayaa yatiyo😂
Divayorgun Mavisimmm evim sıcak olduğu için çok üstüne gitmiyorum. Sonra dalıyor bazen oyuna falan o ara kaptığım gibi giydiriyorum. Ama ağlıyor istemiyor tabi
Songena19 Aynısı bende de var 😂😂😂herşeye ağlıyor banyoya girip suyla oynamak istiyor üşutecek diye korkuyorum sürekli elimden tutup anne gel deyip duruyor sürekli birşeyler anlatmaya çalışıyor 😂gün içinde sinir krizleri ağlama krizlerini söylemek bile istemiyorum gümbür gümbür 2yas sendromu 😭😭😭
Mavisimmm Divayorgun benim evde sıcak ama yerler soğuk ya o yüzden hasta oldu dikkati de dagilmiyor hic bı sekilde
Mavisimmm Deletedmom896 😂😂😂 buna çok güldüm benimkide aynisini yapıyor dövmek vurmak parmak sokmak bunların hepsi çok şiddetli şekilde var 😂😂