Suzan_ay81 Merhaba hanimlar iyi aksamlar bebegim 8 aylik her yemegi veriyorum ama tam olarak puturlu yiyemiyor 3 kasik aliyorsa 4. Kasikta tikaniyor normalmi yani uzuluyorum ne yapsam diye bende buraya yazim belki buyuklerimden akil alirim diye yazdim
Ayazz54 Suzan_ay81 bebeklerin dil bağı çok önde olduğu için pütürlü şeyler yediğinde refleks olarak öğürürler pütürlü vermeyi bırakma yavaş yavaş alışcaktır zamanla pütür oranını arttır hiç korkma hemen alışıyorlar canım 🙂
Musam Suzan_ay81 oglum 8 ay 20 günlük hala yiyemiyor takmıyorum arkadaşımın oğlu bir bucuk yaşında yemiş ne gerek var çocukları zorlamaya her bebek kendine özeldir ve bebeğinizi sizden başka kimse daha iyi tanıyamaz.
Prensesbella Suzan_ay81 ay qyni benim oglaj benimkide öyle şuan 7 qy 20 günlük ve hayatta Pütürge yemek istemiyor hemen tıkanıyor. Kızım öyle değildi ne versem yerdi ama oğlumu qlistiramiyorum. Hemen tıkanıyor boğuluyor oguruyor. Yani çok zor yemek vakti elim ayağıma dolaşıyor.
Slyshn Suzan_ay81 çatalla iyice ezip yedirin ama yemeğin suyundan biraz fazlaca koyun alışana kadar. Mesela köfteyi sulu köfte yapıp suyuyla patatesiyle ezin yutması daha rahat olacaktır zamanla alışır zaten 💕
Suzan_ay81 Ayazz54 tesekkur ederim ilk bebegim ve yardim edenim yok tikaninca cok korkuyorum yani elim ayagim titriyor nasil alistircam diye panik yapiyorum
Ayazz54 Suzan_ay81 sen önlem amaçlı ilk yardım videoları izle ve sen ne kadar sakin kalırsan ne kadar rahat olursan oda çok çabuk kavrar bu işi 😊 hatta Blw videoları araştır izle cesaret gelebilir ❤️
Ravzaannesi01 Kızım 13,5 aylık bir türlü alıoşmadı Bi ara yiyordu şimdi yine yemiyor. İstifra edio eline verince birşey atıo çiğnemeyi öğrenmemekte ısrarcı