Janss Almila2602 Doğması gereken tarihle bebeğin cinsiyetini yazarsanız yardımcı olayım . Bakalım kaç günde atlatılırmış 👀
ymn Almila2602 biz 4ay 25 günlük olduk ,hala bitmedi .çok uzun ve ağır bi atakmış mahvetti bizi 😭ve etkileri de diğer atakları gibi geçip gitmiyor kalıcı oluyormuş😞1 aydın araştırıp okuyorum bu atakla ilgili ne buldumsa 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Jelibon Janss canım rica etsem benim bebeğiminkine de bakar mısın? tam gününde doğdu 01.03.2019 erkek
Jelibon Janss canım rica etsem benim bebeğiminkine de bakar mısın? tam gününde doğdu 01.03.2019 erkek
Almila2602 Janss ama bizimki şimdiden meme reddi uykuya geç dalma sürekli ağlama huysuzluk yatyr kucağ alıyoruz ağlıyor diye kucakta ağlama şeklinde gidiyor
Ecrinn95 Ben bundan çok korkuyorum yaaa 21 nisan dogması gereken 14 nisan dogdugu kız bebek bakarmısınız
Janss Almila2602 Biraz bebişlerin gözünden bakmak lazım . Çok hızlı gelişiyorlar bedenen ve beyin olarak . Aynı anda zibilyon tane yabancısı olduğu şeyle karşılaşıyor küçücük kuzular . 😌 Kolay atlatırsınız dilerim . 🤗
19asel Janss 14 şubatta doğdu doğması gereken tarih 10 mart bakarsanız sevinirim kaç gün sürüyor bu aralar çok huysuz emmek istemiyor sürekli kucak istiyor
Pandaliii 19asel sarilokumumm ayyy canım sorsan çok güzel olurrrr. Ben annesiyle ne konuştupunu merak ediyorum sadece yoksa eşimin telefonu hep bende yani mesajlar va sıkıntı yok
Elifsrn Janss rica etsem bana da bakabilir misiniz hiç emmek istemiyor bu aralar 10 Nisan beklenen doğumu, 2 Nisan da doğdu erkek bebek
Kadirin_annesi39 Janss iki gündür atak konusu dikkatimi çekiyor ama ne olduğu hakkında bilgim yok. Benim bebeğim daha 13 günlük bu atak meselesi nedir beni aydınlatır mısınız?