guness_ Hangi balık yağını tavsiye edersiniz. Aç mı tok mu içirmek lazım? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ☺️ ayrıca her gün mu içirmek lazım 🤔
Purple13 guness_ 25. Aylıktı başladık yeni sayılır doktoru haftada 2 kere balık yemiyorsa ver dedi. Kendime göre dengeliyorum yemek istemiyor bu aralar önceden yiyordu.
guness_ SeninAnnenBirMelektiYavrm aa iştah mi aciyormus kesin başlamalıyım o zaman🙈 oğlumun yemeklerle arası yok doğru düzgün yemek yemiyor tadına bile bakmıyor çoğu zaman 🙁
guness_ Purple13 şuan 18 aylık erken mi olur acaba bizim için. Henüz doktor kontrolune gidemedik. Oğlum balık hiç yemiyor
guness_ Perfect_woman hiç balık yemiyor yemek de doğru düzgün yemiyor çok üzülüyorum faydası olur diye belki düşündüm
lotuspatra guness_ 20 aylıkken başladık easyfishoilin balık yağını tavsiye ederim ifos5 onayı helal sertifikası hepsi var çok güvenilir. Ben günde 1 tane kahvaltısından sonra veriyorum
guness_ lotuspatra çok teşekkür ederim duydum o markayı ancak detaylı arastirmamistim kaç yaşına kadar kullanmak lazım bu arada biliyor musunuz