kitapkurdubebeninanasi BirAlparslanAnnesi evet sahane olur hem çok malzeme istemiyor hem aşırı pratik. Dinlenince daha güzel oluyor bu arada🌸
BirAlparslanAnnesi Akşam yemeğinde ağırlamak bana göre daha kolay🙄bi çay yanı bide kahvaltı daha zor geliyo valla ya 😐
Ilayda86 BirAlparslanAnnesi kısır sofraların şahısın salonu kısıra boğ 😂👍🏼👍🏼 ama profiterollü unutma nolur bak
Rabialmila Ben nefis yemek tarifleri den çikolatalı ıslak kek var ya onu beğeniyorum ıslak oluyo cidden ,yanına mercimek köftesi yapıyorum altına marul ve limonla yanına da dereotlu poğaça vaktin varsa bide tatlı olablr
Gnssn BirAlparslanAnnesi o da olur bence ben çok severim 😂 aynen normal tarif google yazinca hemen çıkıyor nefis yemek tariflerinde hem pratik hem lezzetli 😚
heyymomm Deletedmom54544 kedi diliyle yaptım ben yumuşaktı hatta çok defa yaptım herkes çok beğeniyor yapması da çok kolay belki siz başka tarif yapmışsınızdır
Deletedmom54544 Balarisi_melisEla yalancı profiterol yaptım ben sert oldu yemesi biraz zordu sen nasıl yapıyorsun 🤦
Balarisi_melisEla Deletedmom54544 milfoyü 4 kare parçaya boluyorum üstüne birşey sürmeden pisiriyorum soğuyunca arasını açıp yaptığım kremayi koyuyorum en sonda çikolata sosu dokuyorum cnm
Deletedmom54544 Balarisi_melisEla he sen arasını açıp da mı kremayı koyuyorsun ben üstüne döküyordum. Nefis yemek tariflerinden bakmıştım onlar öyle yapıyordu
Deletedmom54544 heyymomm kedi diliyle de yapıldığını bilmiyordum. Ben nefis yemek tariflerinden gördüğüm gibi yaptım yani milföyle yaptım da sert gelmişti
Momanne06 BirAlparslanAnnesi karbonatlı poğaça patates salata veya kısır tatlı olarak da irmik tatlısı çok basit görünüşü Dr güzel yanı